Tako dobrega recepta še nisem zasledila - krasno so napihnjeni in res gobasti, kot se za mafine spodobi. Okus bomo pa preverjali šele popoldne, ampak sploh ne dvomim da so dobri, ker so same fine sestavine noter. Nizek GA?! Hja, temna čokolada, rjav cukr in polnozrnata moka - bolje kot klasika. Pri tem receptu mi je všeč tudi to, da masa ni škrtulasto odmerjena in tistih 12 vdolbinic lahko res radodarno napolniš. Pri drugih masah meni običajno zmanjka mase za cca. 2 modelčka.
4 komentarji:
Tale recept je res krasn, mafini vedno ratajo. A da imajo nizek GI? Si prepričana ;)
Tako dobrega recepta še nisem zasledila - krasno so napihnjeni in res gobasti, kot se za mafine spodobi. Okus bomo pa preverjali šele popoldne, ampak sploh ne dvomim da so dobri, ker so same fine sestavine noter. Nizek GA?! Hja, temna čokolada, rjav cukr in polnozrnata moka - bolje kot klasika. Pri tem receptu mi je všeč tudi to, da masa ni škrtulasto odmerjena in tistih 12 vdolbinic lahko res radodarno napolniš. Pri drugih masah meni običajno zmanjka mase za cca. 2 modelčka.
No hecno, meni pa vedno pridejo trije ali štirje več kot 12 :)
Mogoče preveč škrtulasto odmerjaš "porcije" ;-)
Objavite komentar