ponedeljek, oktober 12, 2009

Siv deževni ponedeljek v kolorju

_


15 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Druga fotka mi je zelo všeč :)

Vale pravi ...

Si vesela dežja, a? So topli?

ana pravi ...

Ko sem v soboto šetala po mestu v dežju, sem se spomnila nate, kako ti mora biti fino s škorenjci :) in z zavidanjem občudovala vse, ki so imele podobne na sebi.

Ful lepe slike

Unknown pravi ...

ful lepe slikce!! jaz sem ravno prejle tavala do tavčarjeve in se jezila ker so moji gumijasti škorenčki doma.. in seveda na koncu imela vse premožene čevljčke..damn! ;)

Unknown pravi ...

Jaz bi tudi take škorenjce. Kje jih lahko nabavim?

matilda pravi ...

Ho, ho, ho, končno si prišla do svojih rojzastih škorenjcev!
Nice.

Jaz sem se danes še delala, da dež ne obstaja in sem izvajala vratolomne preskoke, vredne Sončnega Cirkusa, preko piranskih luž. Uspelo mo je! In sončni zahod je bil fantastičen. Fotoaparat pa sameva doma.

Vanja pravi ...

Vale, kar topli so ja, ne moreš verjet. Niso tisti čisto navadni gumijasti, imajo malo debelejši podplat. Pa dokolenke! :)
Ana, super praktični so, sem se pa zjutraj zafrknila, ker sem se za na delo preobula v čevlje. Seveda sem po mestu šetala v najhujšem nalivu. Od Name do krakovskega nasipa sem potrebovala cca. 40 minut, ker sem vmes trikrat vedrila: najprej v podhodu pri Nami (je padala toča), nato v Maksiju, pa v banki na Trgu republike, potem še na pošti in v knjižnici(tam sem imela opravke). Kljub vsemu je bil rezultat: mokra od glave do pete. Vsaj pete bi lahko ubranila pred dežjem, če bi obula škorenjce! :)
Lucija, vidiš, jaz tudi. :)
Anja: Pika na i.
Matilda, ja končno!

storyteller pravi ...

Jst sicer imam ene gumijaste škorenjce od lani, ampak me letos mikajo novi :) Ti so mi simpatični.

Vanja pravi ...

Storyteller, takile škornji so obvezen del jesenske ali spomladanske garderobe, bi si jih omislila že zdavnaj, ampak je bila ponudba jako slaba. No, zdaja jih imam.

Sv3der pravi ...

These boots are made for walking, and that's just what they'll do ...

nice boots. a je letos to modna barva?

-sv3

p.s. pri nas pa sonce naziga :)))

Vanja pravi ...

That's just what they'll do... :) Menda da je modna ta barva ja. :) Meni je všeč malo za pokombinirat, fajn je imet kaj bolj živahnega za sive jesenske dni. No ja, odločala sem se med temi in črnimi, ampak črni gumijasti... neeee! :)

Emeta pravi ...

Nice colors! Še posebej pink :) . Le pridno jih nosi in jih razkazuj naokoli, da ne boš potem cela virozna s prezeblimi nogami. Šmenta, moram v nabavo :)

Vanja pravi ...

Emeta, ravno to se je zgodilo. Murphy hudičev!

Teta Bina pravi ...

Lepe fotke, zmaga je seveda druga rozasta ;) Se pa tudi jaz vedno bolj prepričujem v nakup gumenjakov, sploh kakšnih takih kjut in kakšno posebno palerino za zraven.

Vanja pravi ...

Bina, odtenek listja se lepo ujame z odtenkom škornjev, kot naročeno! :)
Sicer sem pa na Škotskem videla ogromno lepih škorenjcev v kombinaciji s pripadajočimi pelerinami, po zelo ugodnih cenah, a kaj ko v potovalki nisem imela dovolj prostora. Prostora ni bilo niti toliko, da bi obula škornje, superge pa pospravila v potovalko. Tako sem bila zdaj primorana škornje preplačati. Na sevru, kjer imajo konstantno dež, so namreč za polovico cenejši!