sobota, avgust 01, 2009

Pinky

_

Poleti sem malo manj črna. Črna sem le še šest dni v tednu, vse ostale dneve sem barvasta. Se pravi, natančno en dan. Pred dnevi sem v dar dobila čedno majico s travnatim potiskom, ki je sama po sebi čisto dovolj pestra, ampak se mi je zdelo, da bi jo pa morda kljub vsemu lahko dodatno popestrila. Pa sem si namislila, da bi gor pasalo nekaj very much pinky. Ne, kombinacije zelena-fuksia se kljub njeni domnevni "zlajnanosti" še nisem naveličala - všeč mi je, ker je frišna. Ko/če se bom reinkarnirala, se bom gotovo reinkarnirala v zelo močan fuksia barvni odtenek. In ker mi je Ana pred časom dobrohotno podarila šmensi "kameleonski bon", sem se odločila, da ga vnovčim in jo pobarala ali ima v svoji čarobni šatulji kakšnega pinky mačka ali ptiča. Pa ju je zašila. Tako sta se potem danes dopoldne maček in ptič ujela na tole poletno majico. Še dobro da imata na svojih hrbtih zaponki, da sem ju lahko zapela precej daleč vsaksebi, tako da maček ni požrl ptiča. Ana, hvala še enkrat!
Glej ga zlomka, kasneje sem pred čajnico naletela na eno super veliko škatlo, kamor človek lahko pospravi vse sipke čajne mešanice, ki so se do zdaj svaljkali po raznih kotih - v čajnem kotičku bo končno zavladal red! In ker so imeli ravno znižanje, sem vzela kar dve takile lepi škatli - še eno za piškotaste zadeve. Po naključju je vse skupaj very matching! Very poletno. Very fresh. In ni črno!!

9 komentarjev:

K pravi ...

Very matching! Špasno in picikato :)

spela pravi ...

aaa, kako lepa majčka! z mačkom in s ptičem vred!
jaz se pa moram začet ogledovat za škatlo za kruhaste zadeve.

storyteller pravi ...

Z eno besedo wau! wau! wau!wau! No, je treba 3krat ponovit, da se doseže pravi efekt ;)

K pravi ...

same lepe stvari. in tale pinki je res ubijalsko dobra.

Nataša Pregl pravi ...

meni je pa majčka fuuul všeč, kje si jo dobila?

Vanja pravi ...

Majčka je iz ene prejšnjih kolekcij Almire Sadar. Prijateljici je bila prekratka, pa mi jo je podarila.

Ruth* pravi ...

U biti so se mi broške FensiŠmensi zdele nekoliko prevelike za moj okus. Čudovita stvaritev, vendar not my cup of tea. Majčka AS pa je vánderful! ;)
In da, obožujem črno, čeprav se ob poletjih zdi, da vpijam vso vročino okolice. No go. Letos posegam po temno plavih črtah, ki jih najraje kombiniram z belimi in rdečo.

Vanja pravi ...

Hm, tale ptič je recimo res huge, ampak končni izgled je čisto odvisen od tega kako človek tako zadevo pokombinira - lahko bi izpadel tudi precej bedno. Meni so všeč malo večje broške, ampak to pomeni, da razen tega človek nase ne sme navesiti praktično ničesar več. :)

matilda pravi ...

Tole je pa lepo. Zelo lepo.