Ne morem prehvalit peke in pekaric, pškoti so pa tako ali tako izvrstni. Seveda bi človek lahko odprl piškotarno in živel od tega, vendar se mi zdi to preveč naporen posel. Vsak dan takole do sredi noči peči piškote,dajte no?! Izjemno naporna služba, vam rečem! No, ampak s takimle talentom...
Malči, res škoda ker je bila današnja seansa odpovedana. Vrag vzemi nenapovedane obiske! Matilda, ne ne poznam. Bom pošnofala, hvala za info! Aja, tiste trikotnike sva pa midve bolj po feelingu delali. Vzameš nutse po izbiri, jih nachopaš, zmešaš s toplim medom, pomešanim s stopljenim sladkorjem, za vezivo dodaš malo moke, nato pa spečeš na 180 stopinj. še toplo narežeš in po želji poliješ s čokolado. Variacij na to temo je miljon taužnt. :) Sv3der, ni bojazni da bi se človek prehladil, Malči ima super topli linolej in Kike! :)
Knjiga je res ZLATA in verjetno jo imajo v Konzorciju, ker sem jo videla v Domu Knjige v Kopru Založba je Mcrae Books, lepo izgleda in vsebuje 330 receptov. V slovenskem prevodu iz iste zbirke obstaja Zlata knjiga Čokolade (ki je big uspešnica) in najnovejša je Koktejli (oboje Vale-Novak). Hvala za trikotnike:-D
11 komentarjev:
jaz bi recept za čokoladne trikotnike!!!!
Saj ne moreš verjeti, pa to je postala prava slaščičarska industrija, hehe! Ko gledam slike, (njam :-) se mi kar sline pocedijo.
Kaj če bi dala nekaj teh dobrot naprodaj tudi za tvoje redne bralce? :-)
Marijan krasna ideja,ampak ne bo šlo. Če bi hotela narediti kaj takega, bi morala s peko pričeti že pred meseci. ;)
Ne morem prehvalit peke in pekaric, pškoti so pa tako ali tako izvrstni. Seveda bi človek lahko odprl piškotarno in živel od tega, vendar se mi zdi to preveč naporen posel. Vsak dan takole do sredi noči peči piškote,dajte no?! Izjemno naporna služba, vam rečem!
No, ampak s takimle talentom...
Seveda kot Piškotna čarovnica poznaš Golden book of Cookies!?
Upam, da se je bodo pri Vale-Novaku lotili tako kot so se čokolade;-)
Madona, kar bosa na ploščicah, potem pa smrkav nos in boleče grlo :)
Malči, res škoda ker je bila današnja seansa odpovedana. Vrag vzemi nenapovedane obiske!
Matilda, ne ne poznam. Bom pošnofala, hvala za info! Aja, tiste trikotnike sva pa midve bolj po feelingu delali. Vzameš nutse po izbiri, jih nachopaš, zmešaš s toplim medom, pomešanim s stopljenim sladkorjem, za vezivo dodaš malo moke, nato pa spečeš na 180 stopinj. še toplo narežeš in po želji poliješ s čokolado. Variacij na to temo je miljon taužnt. :)
Sv3der, ni bojazni da bi se človek prehladil, Malči ima super topli linolej in Kike! :)
Knjiga je res ZLATA in verjetno jo imajo v Konzorciju, ker sem jo videla v Domu Knjige v Kopru Založba je Mcrae Books, lepo izgleda in vsebuje 330 receptov.
V slovenskem prevodu iz iste zbirke obstaja Zlata knjiga Čokolade (ki je big uspešnica) in najnovejša je Koktejli (oboje Vale-Novak).
Hvala za trikotnike:-D
Malce sem pobrskala po Amazonu in je original naslov The Golden Book of Cookies, izšla aprila letos.
Ko te berem, mi kruli v želodcu in sline se mi cedijo...ah, še te bom... :)
Nataša, ti kar. Hočeš da objavim tudi recept za creme brulee?! :)
Objavite komentar