četrtek, julij 02, 2009

Ne morem se zadržat...

... da ne bi rekla par besed. Dasiravno je bil moj namen, da po vrnitvi s počitnic objavim kakšen po-počitniški post. Ampak še ni prišel na vrsto.
Prejle sem si slučajno pogledala tole. Ob gledanju mi je šlo dobesedno na bruhanje, na sredini sem posnetek ustavila, ga premaknila naprej in do konca pogledala po delih. Mene je sram. Sramujem se, da sem državljanka neke države, v katere parlamentu sedijo takile "normalni" ljudje. Ne, če je to normalno, potem jaz nočem biti normalna.

Okličite me za noro, lepo prosim!
_

9 komentarjev:

Ana pravi ...

Tipična slovenska podeželjska zadrgnjenost, s ''plašnico'' na glavi. Jaz tudi trenj nisem mogla poslušat, ker me je gospa iz NSI preveč razburila.

Podvizaj se s poročilom, eni ljudje bi radi brali. Jaz pa tudi :)

Anolopka pravi ...

Meni ni uspelo pogledati do konca... Bruh...

Vale pravi ...

Kaj sva že včeraj rekli na G-talku?
Recesija v glavah ... in posledično drugje ...

matilda pravi ...

Še preden se je slika pojavila sem prebrala Barovich in kliknila "nazaj". Amen.
Želodec me boli že zaradi vsakdanjih pripetij in ena taka superameba ni vredna niti mojega bruhanja. Vsem amebam se globko opravičujem.

Vanja pravi ...

V bistvu je ignoranca res najboljše orožje. Svetlana je v Mladininem intervjuju lepo povedala: "Nisem jaz drugačna, ti si drugačen!"

spela pravi ...

heh, kaj si vse zamudila. ja, ona iz NSI je bila tudi prava cvetka, sem mislila, da smo leta 1278 ne pa 2009, ko sem jo poslušala. tegale na linku pa raje ne bom...

Vanja pravi ...

Špela, danes mi je prijateljica poslala link na tisto oddajo. Ampak nisem pogledala, raje šparam svoje dragocene živčke za kakšno drugo priliko. :)

Sv3der pravi ...

ojej, tako hitro si se pustila sprovocirati. Daj, drugič vzemi več/daljsi dopusta :)))

-sv3

p.s. A je blo fajn?! /retorično vprasanje/

Vanja pravi ...

Ja kaj češ, se zgodi. :)