sreda, september 10, 2008

Naslednji korak: krpanje proračunske luknje!

Zgodbe z nabiralnikom še vedno ni konec, danes se je namreč v njem znašlo tole:

Zanima me kaj želi Bajuk s temle kitajskim crapom sporočiti svojim volivcem (in ne-volivcem)?! Ja, kristalno jasno mi je, da si velika večina ljudi v Sloveniji trenutno ne more privoščiti niti šivalnega pribora, to je res. Jasno mi je tudi, da bomo, v primeru da bo po volitvah njegova stranka spet prišla v koalicijo in bo on še naprej minister, za krpanje svojih spodnjih gat potrebovali veliko večjo količino niti kot jo je priloženo v temle paketku.
Imam samo jaz občutek, da se iz nas delajo norca?!

Prav zanima me kaj se bo v nabiralniku znašlo jutri; morda klopka volne, da se po volitvah ne bomo izgubili?! Prosim vas, da priložite tudi kvačko, je namreč zelo prikladna za to, da človek z njo komu iztakne oko!

10 komentarjev:

K pravi ...

bejžbejž, zakaj jaz tega nisem dobila v nabiralnik? celo prav lahko pride takle priborček, čez logo in slogan pa nalepiš tisto oldskul nalepko za na zvezek, gor pa svoje ime.

tabornik je vedno pripravljen!

Vanja pravi ...

Kolibri, zamenjam za kvačko! :)

adj. pravi ...

En črn in en bel gumb. Toliko o različnosti in možnosti izbire. Ali dobim tudi jaz svoj izvod, ali pa je ponudba omejena na podeželje? ;)

Staša pravi ...

o-joj! :/

živmu človeku se pa res vse lohk zgodi. na kar niti v sanjah ne pomisli!

Vanja pravi ...

Dinozaver, žal se boš moral, če boš v bodoče želel dobivati takale ljubka mala darilca, preseliti nekam, kjer zadnji vlak odpelje že ob osmih zvečer. Nič bat, saj je samo 20 km iz Ljubljane! ;)

adj. pravi ...

In potem ste odrezani od sveta? Super! Avantura! In takale orodja v divjini gotovo prav pridejo. :)

Vanja pravi ...

Dinozaver, kadar sem v rodnem mestu, ob večerih ob brlivki vezem gobeline! Škoda res, ker je tako malo niti v temle paketku! :)

spela pravi ...

tudi jaz hrepenim po takem priborčku :D pred leti so enako zadevo delili krščanski demokrati v parku zvezda, izvirne ideje jim niso vrlina. do nedavnega sem še imela tisto vdevalo za cvirn, no, potem se je polomil in nujno rabim novega ;)

Vanja pravi ...

Ja, izvirnosti jim pa res ne gre očitati! Kupi si euro šivanke, ne boš rabila nobenega vdevala!

Vale pravi ...

O lube gate. Tole pa ni primerno za krpanje tistih gromozanskih lukenj, ki jih Bajuko pušča.