Kaj je globalizacija? Globalizacija je, ko za zajtrk jem doma spečen ržen kruh (ki sicer nima veze z globalizacijo, vendar pa kljub vsemu ne vemo od kje izhaja moka, pa kvas je Češki, kar ni tako zelo zanemarljivo), na kruh mažem belgijsko maslo, na le-tega pa kostanjev namaz s Korzike. Zraven pijem Africa melange z mlekom, ki je tudi od bohvekje.
Artistka na trapezu. Včasih sicer padem po tleh, a se ponavadi tudi dokaj hitro poberem.
sreda, september 10, 2008
Globalizacija
Kaj je globalizacija? Globalizacija je, ko za zajtrk jem doma spečen ržen kruh (ki sicer nima veze z globalizacijo, vendar pa kljub vsemu ne vemo od kje izhaja moka, pa kvas je Češki, kar ni tako zelo zanemarljivo), na kruh mažem belgijsko maslo, na le-tega pa kostanjev namaz s Korzike. Zraven pijem Africa melange z mlekom, ki je tudi od bohvekje.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
6 komentarjev:
Globalno si boš pokvarila želodec :) Ampak ja, vem, same dobre stvari so to.
In potem vi meni, da se duvam. Pih. :-)
Kar cartaj se. Tako je edino prav.
Dober tek in pozdravi se.
Dinozaver res je, same dobre reči so to!
Vale, dobro mi gre od rok!
Karmen, hvala za lepe želje!
mmm... kostanjev namaz, sliši se božansko. moram kje najdit.
Hja, po mojem da kje drugje kot na Korziki nimajo. Razen morda kje v Franciji. Mislim da bi se dalo doma približek naredit: kuhane olupljene kostanje zmelješ in zmešaš z medom!
Objavite komentar