ponedeljek, september 24, 2007

Pika na i

h

Tale ne preveč posrečena fotka je nastala prejšnji teden kot posledica moje fascinacije nad odrom pri Kavarni pločnik. Celo poletje sem v mimohodu občudovala njihov krasen barski pult iz Kerrocka, tale domiselno urejen oder pa je samo še pika na i. Ne, nočem vedeti kakšen kofe strežejo na pločniku...

10 komentarjev:

adj. pravi ...

Kavarna Pločnik ali kavarna Tromostovje?

Vanja pravi ...

Pločnik.

widra wanda pravi ...

Imajo res neverjeten občutek za estetiko, pa tisti stoli odsevajo toliko topline, da grem čimhitreje mimo. Pa še dragi so, menda, verejtno zaradi vseh stroškov, ki so jih imajo s skrbjo za ureditev.

Anonimni pravi ...

Se oproščam zaradi svoje ruralne nerazgledanosti in topoumnosti, ampak to je ob Tromostovju ali tam gor pri Figovcu?

adj. pravi ...

Pločnik ima vsaj približno spodoben kulturni program, kar za Tromostovje ne bi mogel trditi - no, res pa je, da so terasni dvojci, ki cmarijo dalmatinske šlagerje, že skoraj del nacionalnega kulturnega programa (ali pa vsaj mestnega). Sladoleda sem se pa na Pločniku tudi kar dobro najedel - ceneje od piva...

Anonimni pravi ...

to je tromostovje, pa novem pljočnik. nekdanji pločnik je zdaj parkiran pred figovcem. zadnjič sem tam naletel na vaska atanasovskega. zelo slušno.

adj. pravi ...

Glede na velikost odra in tisto plahto zadaj sem bil prepričan, da je Tromostovje. No, zdaj pa ne vem več nič... O čem govorimo? Kdo sem? Zakaj sem tu?

Vanja pravi ...

Temu smo ponavadi rekli Pločnik. Če se ne motim tudi na tistih ostudnih blazinah piše "pločnik". Lahko pa da se motim in da je to tromostovje.

Vanja pravi ...

Zvestim, nezvestim in nakljčnim bralcem se oproščam za zmedo glede poimenovanja dotičnega lokala. Očitno govorimo o Tromostovju, ki ga nekateri še vedno imenuje(mo)jo po starem, dasiravno si tega imena ne zasluži več. Če bi kdaj posedala tam, bi nemara vedela kako se imenuje. No tisti lokalček, ki se imenuje Pločnik (pri Figovcu) je pa prav fin, tam smo tudi že kvalitetno posedali. Razčiščeno.
Na Vesti pogledala utrinek z otvoritve Tromostovja - moram reči, da so mi stvari veliko bolj jasne. Če bi filmček videla prej, se nebi tako zelo čudila...

Vanja pravi ...

Takole pravi Ermin (moj blog se je namreč danes spet odločil da ne mara njegovih komentarjev, ampak ga bomo okrog prinesli):
"Temu smo rekli tudi konjski rep. zdaj je le figa. Pa ne smokva, ampak konjska."