torek, september 18, 2007

Treskanje

Zunaj treska, jaz pa počnem tisto, česar se ne sme: sedim na postelji in jem kosilo ( mhm, večerja je v bistvu) in obenem brskam po kompjutru. Človek naj bi jedel v miru, da hrana lepo počasi zdrkne v želodček... Ampak prav to zame pomeni "v miru" - da zraven brskam po netu, berem ali počnem karkoli že. Hranjenje je obred - ampak zame samo kadar jem v družbi. Kadar jem sama se dolgočasim, zato zraven vedno počnem še taužnt reči. Aja, kaj sem sploh hotela povedat: zunaj grmi in treska. No in včasih so nas učili, da je, kadar grmi in treska, potrebno izključiti televizor in računalnik. Televizorja tukaj, kjer se trenutno nahajam ni, torej mi ga ni potrebno izključiti. Pri računalniku pa nastane problem: ali lahko trešči, če imaš net na wireless?! Evo, pri takih stvareh se meni pamet neha...

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Za prenosnik ni panike če laufa na baterije in wireless. Ti pa lahko skuri router... ;)

Vale pravi ...

Jaz samo vem, da se treskanja ful bojim in da ponavdi vse izpulim iz vtičnic ...

Anonimni pravi ...

Meni je pa treskanje zakon. Primarna sila narave in doza Kantovega sublimnega.

@ Vale: Razen hladilnika. :>

Anonimni pravi ...

Jaz pa vidim, da imas nezdravo prehrano!! ;)

Vanja pravi ...

Enkrat sem med nevihto prav "flegma" na računalniku gledala film, pa je treščilo v modem. Ni bilo prav prijetno gledati, kako se je iz modem-škatlice pokadil smrdljiv dim. Ampak so ga potem brezplačno zamenjali!
London, jaz čisto zdravo jem. Pripravljam polnovredno hrano, ki jo naslednji dan fliknem v mikrovalovko in pojem skoraj v leže. Ampak je pa polnovredna in bio! :)