petek, september 21, 2007

Ironično

...Ko greš na slice pizze v vegi restavracijo (ne, nisem vegetarjanka, zakaj sprašujete?) in poskušaš nadležno oso, ki se hoče polastiti grižljaja, potolči s časopisom, ki je na mizi - časopis pa se imenuje "Osvobodite živali" ali nekaj podobnega - saj smo vendar v vegi restavraciji!! Osa je sicer za las ušla bridkemu koncu, ampak bi bila, v kolikor nebi pravočasno odletela stran, do smrti potolčena prav z dotičnim časopisom. Zdaj lahko samo še čakam, da se nad temle postom začnejo usajat kakšni nasilni varuhi živali... No ja, še pes ima rad mir pri jedi. Človek tudi.

9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

ti si pa pasja, ko si lačna. mislim, do os.

Vanja pravi ...

Kako pa veš da samo do os?

Anonimni pravi ...

upam.

Vanja pravi ...

Kolikor se spomnim res nisem še nikoli po nikomur tolkla s časopisom - tudi če je šlo za lakoto ne! :)

Anonimni pravi ...

Uboga osa. Poskusi se postavit v njene mokasine: reva lačna bi rada pojedla malo tvoje pice, potem pa eno grozno veliko in grozno jezno bitje začne mahat po njej kar z vege cajtngom? Ja kdo se pa ne bi prestrašil in začel zmedeno frčat naokoli? :- )

Anonimni pravi ...

cajtng je orožje, ali kako že? :-)

Vale pravi ...

Jaz sem enkrat, nič hudega sluteča, eno na pol pregriznila, ker si je zaželela mojega snedviča.

Vanja pravi ...

Vale, zakaj pa misliš da sem tako besno mahala proti njej. Pizza je sama po sebi čisto dovolj dobra in človek pod zobe ne rabi raznih dodatkov kot so naprimer ose... :)

Vale pravi ...

Ti povem, da je brez okusa ... osa namreč :-)

Jaz ponavadi kakšno tečko od ose najprej mirno opazujem, potem ji prijazno skušam dopovedat naj se odstrani in če to ne pomaga, jo mahnem s prvo zadevo, ki mi pride pod roko.

Če pa gre za muho, ne čakam, nisem prijazna, ampak samo mahnem.