sreda, oktober 13, 2010

505 particuliére




Danes me je prevzela barva cappuccina. In izvedela sem fino novico, zato sem se šla pocrkljat v drogerijo. Lepi časi se obetajo, tako in drugače...

10 komentarjev:

GoLa pravi ...

Luštno. Zelo lepa barva, ki sem jo občudovala že pri brinji (http://blog.brinja.dk/2010/09/30/chanel/). Ravno pravšnji za tvoje lepe nohte.

Vanja pravi ...

GoLa, najprej sem ga videla na nohtih ene naših strank, potem sem ga videla pri Brinji, nazadnje pa tule: http://vimeo.com/15442635. Se mi je zdelo, da ga moram nujno imeti. :)

matilda pravi ...

Če Kameleonka pravi, da bodo lepi časi potem je zihr konc sveta ;)
Dopade zelo zadnja mojstrovina.

Vanja pravi ...

Haha, Matilda, si me spravila v smeh. Moje mnenje o lepših časih se spreminja iz ure v uro, tako da me prosim ne tako zelo resno jemat. :) Moram priznati, da si me kar dobro "naštudirala". :)

Ampak... Chanel je že pol poti do uspeha, saj ne more biti drugače! Si že kdaj videla, da bi se s Chanelovim lakom mazala ženska, ki meni da so časi slabi?! Nak!

Ruth* pravi ...

Poročaj! Do sedaj Chanela še nisem poizkusila, kar se tiče dražjih lakov še nisem zapustila Dior. Morda pa jutri ... hm.

Vanja pravi ...

Maže se lepo, zdaj moram še videti kako obstojen je.

Anonimni pravi ...

a kupi se ga v mullerju?

Vanja pravi ...

Ruth, če čez namažeš nadlak in roke držiš stran od umazane posode, zdrži dobre štiri dni. Se pravi, da ga je dobro kupiti v kompletu s pomivalnim strojem ali pa se prehranjevati po lokalih. :) Drag lak, vsekakor! Ampak lep.

ninalena pravi ...

hihi, ti boljši časi so prav nalezljivi!
in vesela sem zate in upam, da boš šla čez eno leto pomahat stricu na zavod! ;)

Vanja pravi ...

Nina, hvala! :) Ne stricu na zavod temveč stricu na Delavnico za samozaposlitev - na bruhanje mi gre ko se spomnim na to. :)