četrtek, november 16, 2006

Warning


Dragi moji, toplo vam polagam na srce: ne ga srat za računalnikom do pol šestih zjutraj. Sploh če nimate urejenega zdravstvenega zavarovanja! Pravkar sem namreč tako zazehala, da je počilo in prepričana sem bila, da se mi je zaskočila (ali pa zlomila) čeljust! Takoj grem na Klik da podojim Vzajemno - bom lahko potem vsaj brez skrbi zehala!
...Mogoče si potem lahko privoščim da še kakšno urco počakam in enkrat po dolgem času spet vidim kako se bo naredilo jutro!

2 komentarja:

Nta pravi ...

hm, jest pa včasih kar sredi dneva tko zazeham...po moje ni krivo jutro, ti kar delaj :-) sicer pa se posvetuj z zdravnikom ali farmacevtom (ravno gledam sunrise nad ljubljano...ah, lepo je, mirno v srcu inu duši)

Vanja pravi ...

...Sem se enkrat posvetovala z zdravnikom; pa ne zaradi zehanja, temveč zaradi ponavljajočega se vnetja ušes. S kosmato roko me je močno zagrabil za čeljustni sklep in rekel: "A boli?" In jaz valjda rečem da boli. In napiše sporočilo za mojo osebno zdravnico: "Svetujem prepoved žvečenja." Toliko o bolečih ušesih, čeljustih in zdravnikih. Z nikomer se ne bom posvetovala! :-)
Sunrise ja, verjamem da je bil lep, jaz ga danes nisem dočakala.