četrtek, julij 24, 2008

Bizarno, malo manj bizarno, nostalgično, predvsem pa pikasto...

Če hočete slediti najnovejšim trendom, potem si morate nujno omisliti pike! Pa ne samo na oblačilih, temveč tudi pri dekorju vaše dupline. Prav fino se je bilo iti window shopping - vsaka izmed tehle trgovinic te namreč naredi malček bebavega, kar naenkrat se spet počutiš kot otrok, ki pri babici in dedku pije jutranji kakav iz tardeče tapikaste šalce. To so take sorte štarcun, po katerih človek rad malo poštefna, spusti par vzdihcev in vzklikcev, potem pa (v prijetni ženski družbi kakopak) odstopiclja naprej!







Kitch kitchen je pač Kitch kitchen. Veliko vsega, a nič takega kar bi človek nujno potreboval in brez česar nebi šlo.


Tale trgovina pri "nevemkakšnem" kmetu, v Haarlemu, kjer prodajajo ročno izdelane torbice, je pa višek slabega okusa. Lahko si kupite torbico s sličico Elvisa, kraljične, muckov in z raznimi podobnimi motivi. Unikatne so. Tudi tile križki na zgornji sliki bi se na tekmovanju za najbizarnejši predmet najverjetneje uvrstili precej visoko. Bljak!

Moškemu delu občinstva se za posiljevanje s temile kički globoko opravičujem. Upam, da ob branju niste dobili ošpic! Ko smo že ravno pri pikah...

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Pikasto, ah
tiste rdeče šalce s pikami pa so take kot je bil komplet plastik posode v naši stari prikolici, ko sem bila stara 5 ali 6 let ...
ah, cajti, ja ...

b.leban pravi ...

Tudi jaz imam še vedno tako rdečo pikasto šalco, stara je vsaj toliko kot jaz, njena trenutna funkcija pa je pripomoček za mešanje barve za lase.

Nihljaj pravi ...

Torbice so res prelepe. V kombinacije s križem si lahko glavni na vasi :)

spela pravi ...

ja, res si ne predstavljam, da bi človek dejansko kaj takega tudi kupil ;)
ampak od nečesa po morajo živet..

ambala pravi ...

ja točno to sem mislil ob gledanju slik: O-ŠPI-CE. haha

pike niso moj "thing"...

Vanja pravi ...

Ambala res?! Kaj pa tvoj srebrni čajnik, ki je bil vest pikast od patine?! :-)