torek, december 29, 2009

Plešoče mačke in divji merjasci


Plesen na zidu lahko mirno spregledate, verjemite, da je v petih urah, kolikor sem jih preživela v temle čošku nekega precej nobel lokala z nobel cenami (in nobel plesnijo na zidu), nisem opazila. Le kako naj bi človek opazil zidno plesen, če pa mora non stop segati v besedo, se pogovarjati o lovu na divje živali, pa o divjih merjascih, ki se parijo s tistimi kloniranimi iz neke farme na Siciliji, pa o jelenih, ki plavajo po Ljubljanici, o natečajih, sitotisku, o pijanih profesorjih, ki se v deliriju oklepajo svojih katedrov na faksu, pa o tem, da ima nekdo tako velike roke, da mora, kadar si plete rokavice, namesto 25 na pletilko nasnuti 40 zank in razne take reči. Toliko je bilo za povedati, da skoraj ni bilo časa za opravljanje. Skoraj.
Hm, moram reči, da se že dolgo nisem tako nasmejala. Hvala vam za prijetno druženje, pa za luštna mala darilca, ki niso tako zelo trivialna, kot bi se marsikomu zdelo na prvi pogled. Naj živi trivialno!

P.S. Karirasta reč na fotografiji je mačka, ki pleše na Jennifer Lopez. Ne vprašte zakaj, ker ne vem.

6 komentarjev:

ana pravi ...

Luštno je bilo in naporno; danes sem čist fuč :) Ravno prav ''Skoraj'', ljudje se moramo tudi mal spucat. Moja mački sem nadela ime Jennifer Sven Lopez. Na Bajaderi je pa preveč podrobna deklaracija, s kalorijami per serving in to, ampak se bom naredila neumno :) Hvala za vsem lepa darilca, čudovita so!

vila lila pravi ...

verjamem, da ste se imele fanj - v taki kompaniji ne more bit dolgčas :)

Anonimni pravi ...

hehe, tudi meni se še zdaj smeji :) upam, da bo celo prihajajoče leto tako prijetno, kot je bilo tole naše srečanje!

Vanja pravi ...

Oh Ana, nisem imela pri sebi ta debelega črnega alkoholca za kalorije prebarvat. Sicer pa... kdor se v decembru ne poredi za vsaj 3 kilograme, s tem človekom nekaj ni v redu. Čakaj pomlad, bomo kot nori laufali po Golovcu in pst-ju - vse ob svojem času. :)
Vila Lila, to bi bilo praktično res nemogoče!
Eva, kajpada, ne more biti drugače.

ninalena pravi ...

jaz bi samo rada povedala, da jaz bi takoj opazila plesen, če bi sedela na pravi strani mize ;)) k jest se znam pogovarjat in čekirat smešne tete enako oblečene, pa enga čudaka za šankom sem tud opazvala, sam nisem utegnila povedat k je blo tolk za povedat!!! nam še vikend paket nebi pomagal! ;)
pa una srna (al je bil srnjak?) sredi ljubljance pa še meni ne gre iz glave!!!!

Vanja pravi ...

Saj tudi jaz marsikaj opazim, čudno se mi zdi res, da nisem tudi zidne plesni. Ampak, saj nisem Napoleon! :)
Ja srnjak je bil menda - čeprav na fotki se ni ravno videlo.