sreda, december 16, 2009

Gumbki, bedži, značke, priponke, broške...

_

Ninalena mi je poslala kuverto z bedži. Srčki, mucki, drevesa... lušno!

9 komentarjev:

GoLa pravi ...

Ker sem zmotno mislila, da naročam belega mačka na črni podlagi, sem zmedla ninoleno in tako dobila črno mačko na rdeči podlagi, saj je bila v resnici tista bela mačka bel pes... In zdaj vidim, da imaš ti (vsaj) dve, pa sem mislila, da, če bi bila ti za eno menjavo...saj veš, tako kot nekoč, ko smo zbirali marsikaj in smo podvojene stvari zamenjali za tisto, ki je še nismo imeli... Sicer pa je tista sreda, ko sem se vrnila s službene poti že davno mimo in bi se lahko dobili, pa bi takrat lahko sklenili tale biznis. Le še povedati mi moraš kaj oziroma koliko bi me tole stalo, seveda, če je sploh še na voljo tale beli pes...? :)

Vanja pravi ...

Hm... tisto čemur praviš pes, jaz pravim maček :) Naročila sem dve, ker bo ena za prijateljico, ki obožuje mačke (ampak zdaj ne vem če to morda ni pes?!) Skratka, pred prazniki se vidim z Ninoleno, lahko jo lahko povprašam, če ima še kakšno tako značko na zalogi in se zmeniva da ti jo prinesem. Ali pa ti odstopim tistega psa/mačko na roza podlagi, če hočeš?! Najbolje, da najprej nakontaktiramo Nino, potem pa se končno dobimo, ker mislim da je res čas da se spoznava! :) Prineseva vsaka svoje značke in izmenjava kar se izmenjati da. :)

Vanja pravi ...

Gola, Nina jih nima več. Dobiš mojo in potem da Nina meni drugo. Pokličita me s Tomažem, saj ima mojo cifro, pa smuknemo enkrat na hitro nekam posedet. :)

GoLa pravi ...

Ja, vem, da jih je zmanjkalo... Mi je povedala že Nina, zato sem se domislila zamenjave. Če boš prihodnji teden v Lj, bi se lahko videli (midva imava psa, torej sva omejena glede zaprtih prostorov, zunaj pa tale lubica kaj kmalu zmrzne).

matilda pravi ...

Eni smo značke total zamudili in ostali značkastogoli drugi pa si kar neki zmišljujete;-)

Vanja pravi ...

GoLa, nič ne obljubim in se rajene menim na dolgi rok, ker potem kaj rado kaj vmes pride. Dejmo se slišat in se kar sproti domenimo.
Matilda, sama foušija te je! :)

GoLa pravi ...

Itak, ja, nor čas. Se vidimo.

matilda pravi ...

in to ne navadna foušija, ampak tista ko ušesca zašpičijo in postanejo menta zelena in usteca zgubijo vso kri od stiskanja;)

Vanja pravi ...

Matilda, upam da si zdaj si že opomogla?! Če bo slučajno kaj izginilo iz mize, bom vsaj vedela kdo je bil! :)