torek, januar 29, 2008

Plan

Pred dvema urama sem trikrat zapovrstjo kihnila. Nato me je malček popraskalo po grlu. Potem sem nekaj časa gledala v zrak in premišljevala ali je to morda razlog za alarm?! Nakar mi je bilo malček slabo. Glede na to, da oseba s katero sem bila v zelo bližnjem kontaktu že cel dan smrka in kiha, sem se odločila, da jutri ostanem doma!
Imam plan! Pogledala bom tole in tole, prebrala pa tole. Navsezadnje bom ugotovila, da biti bolan sploh ni tako zelo slabo!

12 komentarjev:

mojchka pravi ...

LJubezen traj tri leta se čisto spodobno začne, potem pa kar zvodeni... boš videla... jaz bi raje brala kaj drugega...

Vanja pravi ...

Torej tako kot ljubezen (po Beigbederju). :-)
Ja, začetek je res obetaven. Bomo videli...

Anolopka pravi ...

Z Little Britain se boš še prekmalu pozdravila... raje ne pretiravaj... :D

Anonimni pravi ...

Z+Uh, ko sem vsa neobogljena ponvadi spim ves dan, ko sem malo manj neobogljena gledam glupe italijanske talk šove (beri: gledaš in misli spijo), ko sem šekar, vendar ne za v službe, je pravi dan da sortiram vsa moja blga, skice, ideje, knjige...in včasih kaj zašijem. Pri zadnjem zlomu sem bila kar kreativna in obogatila poeltno garderobo s torbo, tuniko in raznimi okraševanji že obstoječih oblačilnih predmetov.
Pozimi pa hudi prehlad prinese vsaj en zelo lep šal:-)

Anonimni pravi ...

Pa pozdravi se ne:-)

Vanja pravi ...

Ja, tudi jaz imam med boleznijo vse polno opravkov - še bolj sem zaposlena kot pa med službenim časom!
Zdaj sem sicer še v fazi dremanje/gledanje TV-ja/dremanje. Jutri pa najbrž že pride na vrsto krajšanje hlač! :-)
Hvala za želje k ozdravitvi!!

Fehim-Šabanov sin pravi ...

Mal prej sam prdno,u popodneu sam s prijatlem bio.Tud je on prdeo.Jutar,nikamor ne grem,da nebi še kir zarat mene prdeo.

Anonimni pravi ...

Joj, Kameleonka, upam, da še nisem prepozna: prizanesi si s to "ljubeznijo" ... Škoda zapravljati sladke trenutke bolezni za tole knjigo, skozi katero sem se prebila pred časom, najbrž iz golega mazohizma:

Morda ne bi bilo tako strašno, če bi avtor pošteno priznal, da piše treš in se oglaševal za francosko moško Bridget Jones (recimo). Kar stvar naredi neužitno, je to, da skuša imeti imidž "pravega" književnika ali vsaj nečesa, kar je temu blizu.

Knjiga: Zbrda zdola natresene kao wildovske (a veliko slabše) domislice, cepljene na obilico junakovega samousmiljenja. In da naš Marc dokaže, da je le frajer, se na "stara" leta hodi dodatno mučit na zabave tipa "nekaj takega, kar ni za vsakega", goltat ikse in snifat. In po 120 straneh le (spet) dobi ljubljeno, zaradi katere je bilo potrebno vse to mizerno trpljenje.

Sama se Beigbederja ne pritaknem več. Aggggrrrhhhh.

Vanja pravi ...

Fehim-šabanov sin toplo ti polagam na srce že vsem dobro znano dejstvo: fižol napenja!

Axa meni je pa všeč njegov slog. Treš gor ali dol...

ambala pravi ...

No tako, vse se začne s kihcem, ne? Super je bil mal bolan... sam da ni predolg, k pol pa mal mori... pa tud brat se ti ne da več...

Vale pravi ...

Onka si se pocajtala? Jaz sem spet požrla tebi namenjeno Barillo :-(

Vanja pravi ...

Ambala, dandanašnje bolezni so čudne. Človek cele dneve spi in se ob tem strašansko fino počuti - kot da bi bil zadrogiran. Misliš da sem uspela kaj prebrati?! Kje pa!! :-)
Vale, nimam besed, res... Da, za silo sem se pozdravila, ampak sigurno bi bila veliko bolj zdrava, če bi pojedla kaj krepčilnega, recimo škatlo Barille s kakšno fino home made omakco. Nimaš kaj!