nedelja, december 23, 2007

Zlovoljna

_
No takole je to, ko se človek preveč veseli prostih pred+post+prazničnih dni. Ko ti en dan preden naj bi zaključil svoje letošnje službene obveznosti delodajalec zabiča, naj ti ob tako globokem kašlju niti na misel ne pride, da bi se naslednji dan prikazal na delovnem mestu, ti preostane le še to, da se uležeš v posteljo in nato naslednje dva dni resignirano strmiš v strop, namesto radosti predprazničnega Dunaja okušaš radosti pitja raznoraznih čajnih zvarkov in namesto veselja gojiš cinizem. Ugotovila sem, da je en dan bolščanja v televizijski ekran zame več kot dovolj - najboljše od vsega so kljub vsemu otroške nadaljevanke in filmi, vse ostalo je za bruhat slabo! Danes (tretji dan) sem se celo pustila zvabiti na sprehod v gozd - take vrste sprehod, da se pelješ z avtom - da ne bo pomote. Je pasalo vseeno.
Zdaj grem pečt piškote, morda z njimi celo koga razveselim!

5 komentarjev:

HotBrick` pravi ...

sprehodi z avtom ...ena mojih najljubših prostočasovnih dejavnosti. zanč sm na zaslugo tega biu na toškem čelu in vidu 2 utrinka. vrjetn je biu kak meteorni dež. morm pa rečt, da zjutrej se z avtom še nism sprehaju, mam raj nočne vožnje, ko ni velik prometa.

Vanja pravi ...

Hot, tudi čez dan ni kaj dosti prometa.
Ampak meni je še vedno bolj všeč sprehod v pravem pomenu besede. Čeprav ponoči... hja, ponoči je najbrž vseeno bolje iti z avtom, se strinjam.

HotBrick` pravi ...

pr men je kokr kdaj ...učeri oz. dons ponoč sm se šu božička in sm se po mestu sprehaju od prijateljeu do prijateljeu, od znacou do znancou in jih obdarjevau z darili. Sicer so na vrsto prišli samo trije, ker so bli na relaciji center - vič - bežigrad ...skratka useskup je neki časa trajal. Dam sm šele okol petih pršou :\
nočnih sprehodou se pa bojiš?

Vanja pravi ...

Če se bojim? Ni mi ravno prijetno ponoči laziti po gozdu. Ja, najbrž to pomeni da se bojim.

HotBrick` pravi ...

hmm ...men je pa noč všeč. Prouzaprou sm ponoč še nekak najlepše stvari našu in tud najlepše so se mi takrat dogodile. noč ima svojo moč, al kako že to gre. no, tud hoste znajo bit zanimive ...usaj te ljubljanske. Recimo če greš na kak sprehod po ZOOju, ti še kak morski lev svojo predstavo odigra. če pa greš recimo v mostec, se lahko ustavš na letnih skakalnicah in od tam gledaš zvezde. res pa je, da to niso taki pravi pravcati gozdovi.