torek, december 04, 2007

5 neprijetnih človeških

Našla pri Pozicionirani.

1. Daleč najbolj neprijetni so mi lažnivci in hinavci.
2. Sledijo jim važiči.
3. Tudi dolgočasneži niso posebno prijetni, ampak so še vedno boljši od zgoraj omenjenih.

Vse ostalo lahko nekako toleriram!

Aja, motijo me ljudje, ki po pločnikih hodijo prepočasi (sem niso vključeni starejši ljudje, da ne bo pomote). Iritirajo me ljudje, ki se po svetu vlečejo "kot megle". Ampak to ne spada v zgoraj omenjeno kategorijo petih naj-neprijetnejših (ker se jih še vseeno da tolerirati). Bi pa včasih kakšnemu počasnežu malo podkurila pod nogami. Posebno me motijo tisti, ki z ogromnimi nakupovalnimi vozički zasanjano tavajo po trgovinah. Brrr!!

11 komentarjev:

adj. pravi ...

V tem zadnjem se pa prepoznam in ponosen sem na to. Pa tak krasen poetičen stavek. :)

Anonimni pravi ...

mene so pa najbolj neprijetni puhli naduteži in parveniji.

ljudje, ki tavajo po supermarketih in delajo gužvo, namesto, da bi šli v naravo so pa itaq poglavje zase.

-sv3

Hirkani pravi ...

Ljudi v supermarketih ali na pločnikih sploh ne opazim. Tudi skušam vedno v ljudeh najti kaj dobrega. Motijo me pa opravljivost, ozkoglednost, sprenevedavost in njih neartikulirana komunikacija.

Anonimni pravi ...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anonimni pravi ...

Megleni ljudje te motiji? Megla je pa ja nekaj melanhoničnega, easy, rahla... Madonca, dobrodošli počasni ljudje pri vsem današnjem speedu!. Če si tako turbo se pa nauči manevrirat z vozičkom!

adj. pravi ...

Mene danes motijo bebci in bebke, ki prevozijo celo krožišče po desnem pasu.

Vale pravi ...

Dinozaver, potem te, kot mene, moti večina :-) ... da ne govorim o imobtih, ki ne vedo da imajo na avtu žmigavc ...

adj. pravi ...

Oh, ne vem, če večina. Nekaj jih je tudi takih, ki bliskovito menjajo pasove. Ti so OK :) Najboljši vozniki vejo, da žmigavc pomaga pri zavijanju. Najboljši učinek pa ima, če ga aktiviramo v zadnji tretjini zavoja.

Vanja pravi ...

Hm, najbrž izgleda da sem vas vse skupaj gladko zignorirala - očitno mi gmail (ki mi sporoča komentarje) nekaj šteka in jih sploh nisem dobila. Zdajle vržem gor uč in me je skoraj kap zadela, ker ste se (brez moje vednosti) tako razpisali...
Hirkani, mene tudi grozno moti opravljivost. Zadnje čase imam (po sili razmer) opravka z ljudmi ki zelooooo veliko opravljajo, ko pa se opravljani prikaže so pa vsi sladki. In potem mi je jasno da sem opravljana tudi sama. Zato se od takega človeka poskušam distancirati kolikor se le da.
Anonimni, ni mi treba brzinsko vijugat, ker ponavadi uporabljam kar košaro. Pa še s to jih velikokrat težko prehitim! Sicer je težko za nosit, po drugi strani te pa košara prisili, da noter ne vržeš ravno vsake malenkosti ki ti pride pod roke, kar je zelo v redu.
Vale, jaz takim pravim da so kupili znižan avto - znižan pa zato, ker nima vgrajenih žmigavcev. :-)

Anonimni pravi ...

to finto s košaro uporabljam tudi sama:-)

Anonimni pravi ...

Bolj se ne bi mogel srinjat :)