sobota, marec 28, 2009

Čofotalčki

_

Ženski del bralstva sprašujem za nasvet: Kje za vraga vi kupite škornje za v dež - take gumijaste, ki dokaj normalno izgledajo, take v katere obujete ta debele štumfe in potem brezskrbno čofotate po lužah, take malo bolj pisane, infantilne?! Pogoj je, da so zanimivi in ne predragi.

P.S. Tile s fotke so mi všeč, vendar nič kaj ne kaže, da me bo pred aprilskim dežjem pot zanesla v UK. Ker imam bolj "specifično" tačko, bi jih vsekakor rada probala.

16 komentarjev:

bubbles pravi ...

pisane gumije majo v humanicu in zari in massu, samo so vsi čisto preveč široki za moje blesave nožice. tako da v končni fazi zaradi njih res ne plavam v luži, ampak v škorenjcu :/

spela pravi ...

jaz sem v četrtek na eni videla čisto hude s printi listja. WANTED!

Vanja pravi ...

Bubbles, evo točno take jaz rabim - preveč široke, za specifične tačke. V Zari jih pa nisem še nikoli videla, v Humanica in Massa bom pa šla pošnofat. Hvala!

storyteller pravi ...

Jst sem svoje kupila v Hoferju za nekaj centov manj kot 10 ojrov. Se mi zdi, da jih prodajajo tudi v Peku in Borovu ;)

matilda pravi ...

Hi, hi, pravi so! Jaz imam leopardaste in jih najraje nosim na rožasto krilo! Moje kupila kake dve leti nazaj v "mnogo levi" trgovini Ban(?), drugače pa sem karo viola verzijo vdela v Calzedonii (jeseni).

jackie pravi ...

kameleonka, vsi gumijasti škornji, ki so res kaj zanimivi, so hkrati tudi predragi ...

Vale pravi ...

Vsi gumijasti škornji so ali prevroči ali premrzli ... na Amazonu imaš res ogrooooomno izbiro ...

storyteller pravi ...

Matilda, v Calzedoniji so imeli res lepe, vendar so bili le razstavni eksponat in žal ne za prodajo.

Vanja pravi ...

Matilda, v Calzedoniji so jih imeli le kot dekoracijo. Resda so imeli na izložbi obešen nek mali pildek, na katerem je pisalo, da so škornji zgolj dekoracija, sem bila pa, ker tega nisem opazila, deležna zavijanja z očmi s strani trgovke in besed v stilu: "Saj vendar piše, da niso naprodaj!" V Calzedonio ne stopim več - pa ne zaradi tega dogodka, vendar zato, ker sta me, ob mojem zadnjem obisku tam, smrklji skušali podučuti, da sem strgane štumfe (ki sem jih take kupila ne da bi videla napako), strgala sama - s prstanom. Svašta!
Vale, vem, ampak jaz jih moram probat - ne gre drugače.

matilda pravi ...

Tudi pri nas v Kopru imamo en "boljši" personal v Calzedonii, ki se me upa prepričevat, da najlonke, ki imajo manj kot 10 den ne lezejo dol. Pihh!

To, pa da so bili škorenjci le dekoracija nisem imela pojma, še dobro, da nisem vprašala, pa da bi mi kakšna kaj zapametovala. Ne priporočam.

salvia pravi ...

jaz sem moje kupila v papriki, videla sem jih pa tudi v vögele. tam ne morejo bit ekstra dragi, je pa res da niso tak kul kot tile na fotki :) sicer pa, kot kaže jih majo skoraj povsod.

siničica pravi ...

Ja, tudi jaz potrebovati škorenjčke - ene lepe in ene za na vrt ...

Vanja pravi ...

Matilda, me zanima, če v Calzedonii nalaš izberejo tak personal da odganja ljudi iz trgovine?!
Salvia, že tako kaže da jih imajo povsod, ko jih pa iščeš jih ni pa nikoder. Ponavadi je potem tako, da ko nekej kupiš ene "za prvo silo" naslednji dan nekje drugje zagledaš ene veliko lepše...

matilda pravi ...

Be rekla, da izbirajo po izgledu...kao dolgonogo, pa prenašminkano, pa na vranje črno pobarvane, pa dekorirano okoli ušes, jošk in dlani (čim bolj se sveti bolje je). Kriteriji v Kopru.
Aja, ko želiš izbrati nogavice se gospodična ne odmakne od polic, ker ona pospravlja.
Uh, res sem stara, zatežena babnica:-)

Vanja pravi ...

Matilda, pri nas izbirajo enake. Študentke s kilo kozmetičnega laboratorija na faci. Zoprna in zatežena sem tudi jaz, kaj češ. :)

anahribar pravi ...

http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Hunter/Shoes če bo še kaj padalo

V Massimo Dutti ti pa prodajalka, ki zlaga še reče, če se lahko mal umaknete prosim, da zložim! Halo !?!?