sreda, februar 11, 2009

PreprostoČrna


Še dobro, da niso črne tudi moje misli. Ja, kljub vsemu se pa včasih le vprašam ali morda obstaja še kakšna druga barva. Odgovor je vedno znova enak: Ne!

14 komentarjev:

storyteller pravi ...

O ja, to pa je črnooooo! :)

PS: Sem se te v bolj živih barvah predstavljala!

Ruth* pravi ...

Kaj pa temno plava? Pa temno vijolična? Pa temno zelena? In potem broška z najbolj norimi barvami :))

Vanja pravi ...

Storyteller, saj je dovolj da je moj svet pisan. ;)
Ruth, temno plave ne maram - se mi zdi da jo na veliko nosijo tisti, ki si ne upajo nositi črne.
Glede temno zelene in vijolične imaš pa prav - krasno se ujemata s črno.
Črni ponavadi prilagam vijolično, sivo ali fuksijo. Krasna mi je tista zelo temna zelena - barva temnega mahu, a kaj ko je tako težko dobiti kaj v tej barvi.

matilda pravi ...

Črna je zakon. Črna je začetek....

Vanja pravi ...

Saj še babica pravi, da človek s črno ne more zgrešiti. ;)

spela pravi ...

jej, jej, pa ravno zdaj ko imam nove temnomodre hlače in jih moram dopolniti z goto temnomodrih oblačil (ker jih nimam nič ;))

Vanja pravi ...

Eh, jih pa ponoči nosi in se ne bo videlo da so temnomodre. Sicer je pa temnomodra zelo lepa barva - za tistega kateremu se dopade seveda. ;)

Petrula pravi ...

Boljše črna kot rjava!

Vanja pravi ...

Petrula, meni je rjava načeloma čisto všeč, res pa je, da nimam v omari skoraj ničesar rjavega - morda le dve stvari.
Zadnjič sem na ulici videla žensko v zelo zanimivi kombinaciji sestavljeni iz temno rjave-zenf rumene- petrolej modre in kar veselje je bilo pogledati nekoga oblečenega v tako usklajen in do pike dodelan outfit. Ampak sama bi se pa v čem takem počutila precej "kmečko".
Itak pa se mi zdi, da mora človek imeti v kostanju kar veliko cunj, če hoče reči kolikor toliko spodobno pokombinirati - če bi imela več barv, bi prav gotovo potrebovala tudi več kosov za kombiniranje. Samo predstavljaj si: že samo če nosiš rjava oblačila, potebuješ za zraven še čevlje v pripadajočem odtenku, pa torbico... No, lahko je to naprimer tudi zelena ali rumena, a vendar...

Anonimni pravi ...

črna. tudi če me kdaj spreleti, da je črne že malo preveč, vedno spoznam, da se motim ...

Anonimni pravi ...

ah, vi, arhitekti. vsi se oblacite v crno ;)

Vanja pravi ...

Jackie, točno tako! :)
Sv3der, sami stereotipi! :) Je pa res, da tisti naši strici, ki furajo črnino precej poredko menjajo garderobo, tako da bi lahko bolj govorili o ofucanih odtenkih, ki mejijo na rjavo ali sivo. :)

Vale pravi ...

Grozna si oziroma tvoje obleke so grozne. Kot moje :-) Črna je zakon in je lahko sila pisana. No, tudi živo rdeča je kul, sploh na črni :-)

Petrula pravi ...

Črna. Rjava nikakor. Tudi zaradi tvojih zgoraj podrobno naštetih razlogov nakupa popolnoma vsega, kar dama potrebuje. V rjavi se počutim kot Francka, ko je tekla za vozom. Raje židana ruta kot rjava! :)