sobota, november 15, 2008

Kaj si želim?

Da bi odprl hostel v Braziliji... Srečo... Želim se čimprej vrniti v Slovenijo in družiti s svojimi prijatelji... Hočem biti uspešna... Rada bi pirs v jezik... Želim biti samo svoja in tvoja... Imela bi fanta, ki bi me imel rad...


To je samo nekaj izmed želja, ki so zapisane v Čakalnici vseh želja na Prešernovem trgu. Medtem ko sem stala v Čakalnici želja, sem premišljevala o tem kaj si pravzaprav želim?!
Predvsem si želim, da bi bila zdrava - da se mi ne bi bilo treba vlačit po raznih bolnicah, pa da bi bili vsi moji zdravi.
Želim si, da bi me v poklicnem življenju odneslo neznanokam in da bi pri tem uživala. Rada delam to kar delam, vendar bi rada počela tudi milijon drugih reči.
Želim si, da bi imela dovolj prostega časa, da bi lahko počela vse kar me veseli. To se mi zdi zelo pomembno.
Želim si, da bi imela v življenju čim manj opravka z neiskrenimi ljudmi.

Pa vi?

7 komentarjev:

spela pravi ...

heh, tukaj se popolnoma strinjam s tabo, zdravje je največja sreča. tega sem se začela zavedat šele, ko so se moji bližnji začeli spopadat s takšnimi in drugačnimi tegobami - hudimi, resnimi ali samo nadležnimi. se pravi zdravja zase in za moje.
s pomanjkanjem prostega časa sem se pa že nekako sprijaznila. upam, da bo šlo še kaj na boljše - no, saj je že boljše kot npr. pred enim letom :) delovnih vikendov bi se pa še vedno resnično rada znebila :)

Nataša Pregl pravi ...

jaz bi na novi zelandiji strigla ovce. čist resno. in pozimi pletla debele puloverje iz te volne. ob knjigah. pa čile bi prepotovala po dolgem (malo več časa) in počez (malo manj časa).

storyteller pravi ...

Želim si, da bi imela brskalnik na blogu, tako da bi lažje našla kakšno tvojo starejšo objavo :) Ko sem prvič zajadrala na tvoj blog sem sicer res nekaj objav za nazaj prebrala in v spominu imam, da si pustila tu vtise s popotovanja po Belgiji. Se motim?

Drgač si pa zase želim, da bi bila zvesta sama sebi in bi ljubila ter bila ljubljena. Vse ostalo pride, če sta izpolnjena ta dva pogoja. Pravzaprav je ŽE dovolj, če je izpolnjen prvi pogoj! :)

Vso srečo ti želim pri izpolnjevanju tvojih želja!

Anonimni pravi ...

Ha, kaj si želim!?!
Nekako sem v letih, ko vem kaj si LAHKO želim...da umrem v spanju, da moj pes umre pred mano, da bom enkart prišla do svojega stanovanja in da vsaj enkrat na leto nekam grem (čez morje).
Tisto kar si pa ne morem več želeti...čisto eno drugo delo, da bi moji hobji bili moje delo, da imam svoj longue bar, da imam vikend hišico na Karibih, pa eno v Marakešu, pa da ne živim ob cesti in imam lahko muco, ki bo dočakala starost.

Vanja pravi ...

Špela, preveč si pridna! :)
Nataša, a pa znaš štrikat?! Še vedno ne morem pozabit, kako si enkrat pulover iz ovčje volne kar z navadnim rdečim cvirnom poflikala! :)
Storyteller, ne vidiš arhiva starih objav ob strani?! V Belgiji pa še nisem bila, najbrž si me s kom zamenjala?! Tudi jaz ti želim vso srečo pri izponjevanju tvojih želja!!
Matilda, zanimive želje - naj se jih čimveč uresniči!

Nataša Pregl pravi ...

seveda znam štrikat, le kako lahko dvomiš vame! mrbit bom mogla edin znanje mal osvežit ...

storyteller pravi ...

Kameleonka, vidim arhiv, vidim. Samo, če iščeš po arhivu (glede na to, da si že nekaj časa vestna blogerka :)) je to kar dolgotrajen postopek. V mislih sem imela prav brskalnik, kamor vpišeš iskalne besede in ti 'vrže' zadetke. Na nekaterih blogih sem ga namreč zasledila. No, zamešala te nisem, samo sem si narobe zapomnila državo! :)))