torek, julij 29, 2008

Čisto navaden delovni dan?

Ko te ob devetih zjutraj zbudi sms, ki vabi na kavo/malico, ti pa v istem trenutku ugotoviš da si zaspal, posledično si je kaj težko predstavljati, da bo čez dobri dve uri že malica. Po hitrem postopku brez mejkapa odkrevsaš do službe.
Naslednji dve uri zmačkan ždiš za računalnikom, v družbi Miss Kittin in sodelavca, ki je za silo duhovit in pestuješ tistega zoprnega mačka, ki noče stran - obiski, ki se zavlečejo tja do polnoči znajo biti naporni.
In kot da to še ni dovolj, se nadte spravijo še komarji! Male potuhnjene zverine, ki se zadržujejo pod visokim stropom, kamor ročice ne sežejo. Prav nič jih ne moti, da ima človek v krvi alkohol. Najverjetneje jim to še paše. Popikana do kolen!
Odvlečeš se do dveh najbljižjih štarcun, kjer (jasno) nimajo Biokilla. Biokill ali nič, ne želim namreč cel dan sedeti v smrdljivem oblaku Raida, Pipsa ali česa podobnega, zato ne kupim ničesar.
Zoprna zmačkana oseba noge vtakne v papirnato vrečo, okoli stegen pa si ovije termoflis. Baje da je hecna v tej svoji opravi. "Kot brezdomka izgledaš!" pravi tisti, ki je za silo duhovit in se smeje.
Za nameček je pravkar ugotovila, da je izgubila nosni uhan. Ne spomni se kje in kdaj...

4 komentarji:

Vale pravi ...

Morebiti pa je zgolj nosni uhan izgubil njo ...

prgrmr pravi ...

Komarjev na stropu se loti s sesalcem. Vsaj tisti, ki sem jih do zdaj tako moril jaz, podnevi niso nič bežali. ;)

Vanja pravi ...

Prgrmr, hvala za nasvet!

Anolopka pravi ...

Proti komarjem ful pomaga tista zadeva, ki jo vtakneš v vtičnico... Pa nič ne smrdi, komarje pa odlično preganja...