torek, april 04, 2006

Kameleonski dan

Prav fina je tale pomlad... Kameleon je končno odspal zimsko spanje in zlezel iz svojega brloga. Danes je spet nabiral regrat, nakar ga je ene pol ure pral. Ko je končal z delom, je zlezel v kopalke in se namočil v džakuziju. Fino je bilo, ker je sijalo sonce in so se žarki odbijali od vodne gladine proti obrazu in se je obenem še malce posončil. Ko je prilezel iz džakuzija, se je zmasiral z oljem iz sandalovine in grozdnih pečk, nato popil kavico in obenem mimogrede zajedel skoraj celo karamelno čokolado - ob tem ko je jedel čokolado je sklenil, da danes ne bo jedel ničesar več, razen regrat za večerjo. Potem je šel rožice sadit, nakar se je skregal s kameleonom starejšim, ki nima estetskega feelinga glede sajenja rož. Kameleon mlajši je protestno zapustil delovno območje in šel sedet za računalnik, kjer sedaj piše.
Ko bo končal s pisnjem bloga, bo dimenzioniral lepljen strešni nosilec in ga obložil s pločevino. Vmes bo večkrat počekiral kaj je nakradel na muli. Nemara si bo skuhal še kakšen čaj, mogoče še prej zajedel regrat, okoli 23h bo malo potelefoniral, ob recimo 24h prižgal eno cigareto za zaključek dneva. Spat bo šel okoli pol dveh. Plana za to, kaj naj bi počel jutri še nima (ker mora biti življenje včasih tudi nepredvidljivo), ima pa plan za četrtek, soboto in ponedeljek. No, potem se pa pritožujemo da teden hitro mine...

Meni se zdi življenje kameleona strašno razburljivo!

Kameleon posluša: ko nekdo trobi in neznanega psa ki laja
Drugače posluša: Cocorosie
Razmišlja: Kje je letos spomladanska utrujenost?
V branju: Strojepisje za moške
+ dneva: Kameleonu ni uspelo prebrati One, kaj šele prelistati jo!!
- dneva: Ocvetličenje ni šlo po planu - še dobro da nismo v Mengšu, kjer vsako leto podeljujejo plakete za najlepše ocvetličen balkon. Aja, itak nimamo balkona. Hvalabogu!!

- pomladi: zbudile so se tudi neke žuželke ki jim ne vem imena in pičijo. Me zelo srbi

Ni komentarjev: