sreda, april 12, 2006

Nehvaležnost...

Vsa sem zgarana!! Kako naporno je biti tridesetletnica!! In potem poleg dveh nadvse okusnih tort za slepe in slabovidne nekateri od tebe zahtevajo še makovo torto s čipko in nevemkajševse... Kot da ni bila postrežba par exellence?! Nekateri ljudje so kot vreča brez dna!!
Anonymous vsaj ti si zadovoljna in znaš pohvalit, ne pa tako kot nekateri, saj vemo kdo...
Eni so bili celo tako nesramni da so danes poklicali in rekli: "Nikoli več ne pridem na tvoj 30. rojstni dan!" Sam si si kriv, saj ni treba da vse spiješ kar vidiš! Sicer pa na tridesetega res ne bo več možno prit! Pa na kakšnega drugega...
Takole bi rekel naš ata: "Nehvaležnost je plačilo sveta!"

Ntica za danes prepozno - sem šele zdaj prebrala da bi me rada videla - bom pa v petek v tvojem okolišu, se lahko vidiva če češ - te bom zabavala na svoj razsmehljeni način!


+ dneva: Včerajšnje izdaje One ni videl nihče, tako da je ne morem prelistavat. Hvaljen bodi sveti Anton padovanski ker nisi pomagal pri iskanju butaste priloge!!
- dneva: D leži doma in tam kjer je bil prej zob ima luknjo (Mogoče je pojedel preveč torte za slepe in slabovidne?!)
Izgubila zadnji kafič na spisku pogojno užitnih kamniških pajzlov
Zbolela za mešanico hormonskega neravnovesja - babje jeze - vpliva polne lune in krize srednjih let.


Poslušam: Etta James - Stormy weather. Pa še res je!

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

ah,
še dobro da obstajajo hvaležne osebe..ki poleg tega to še resno mislijo. da je bilo dobro, ne? in niti pod razno nismo pogrešali makove torte s čipko..:))
kar se tiče izgube kamniškega pajzla...sem ti že omenila, bova hodile na kebab, od tam ne bo moč priti pijan, nabasan z mesom pa..Mogoče se bova udeležili tekmovanja o jetju kebaba, ga bova mele cel teden zastonj...hm, ziher bo tam tud kakšna šminka na talarju..:)

Vanja pravi ...

Ja vem da bo tam najbrž šminka na talarju. Ljudje mogoče iz silnega zadovoljstva nad kebabom na koncu poljubljajo krožnike - še dobro da ne kelnarja. Fuj!!

Vanja pravi ...

Sicer pa kebap ni kebap če ni mal svinjarije vmes (pa ne samo v sendviču, temveč v lokalu). Ne predstavljam si da bi ga človek zajedel naprimer v Vitezu ali Lajfstajlu. :)

Anonimni pravi ...

To ni bila nobena nehvaležnost, pač pa vprašanje na mestu. Zakaj ni bilo makove torte s čipko? Saj to pač ni nič takega. Zgolj radovednost.
Zanima me tudi (če seveda sploh lahko kaj vprašam, ne da bi me vsi povrsti obtožili nehvaležnosti in kajjazvemše česa?!), po čem sklepaš, da je padla še poslednja kafična trdnjava - kar se mene tiče, je sploh ni bilo.
Danes sta bila pri Sosedu dva pakovca s flašami vina v rokah ... In človek (medved) nehote pomisli, da sta imela edino prav - na klopci je res še najbolj zdržljivo.

Anonimni pravi ...

Nista bila pakovca, ampak pankovca - to sta taka dva, ki se počešeta z elektriko in imata na sebi oblečeno celo šiviljsko delavnico.

Vanja pravi ...

Makove torte s čipko ni bilo zato, ker ni bilo dovolj časa za izdelavo le-te, pa tudi zaradi pomislekov, da se požrtije nemara ne bo udeležilo zadostno število jedcev (kar pa se je na moje veselje izkazalo za napačno predpostavko!!).
Kar se tiče kafične trdnjave, imaš pa prav. Klopca je res veliko bolj primerna, ali pa kakšna točka z razgledom, na recimo Zapricah, ali pri Balohu v thinskih alpah (samo da on tega še ne ve, hehe).
V tisto nekafičarsko trdnjavo si itak ne upam it več, ker so me nekateri zastrašili da prav gotovo obstaja velika možnost, da mi bodo ob naslednjem obisku užaljeni kafičarji nemara pljunili v kafe.