ponedeljek, marec 26, 2012

Dobro jutro, prestrašena Slovenija!

-

Tako, vsi strahovi in strahci so včeraj ob sedmih zvečer prišli na svoj račun. Rezultati včerajšnjega referenduma so potrditev, da še obstaja pravica na tem svetu, zaščitili smo namreč Družino - svetinjo vseh svetinj. Naših otrok ne bodo rojevale nadomestne matere in v šoli jih ne bodo vzgajali kako naj postanejo homoseksualci. Nevarni pedri in lezbe ter njihov lobij le niso dosegli svojega, tako bosta Micka in Janez še naprej živela svoje srečno življenje, brez pomirjeval in uspavalnih tablet.
Če je med tistimi, ki tole berete, kdo, ki misli tako, potem vam iz srca želim, da bi vsi vaši otroci postali homoseksualci, se preselili izven meja zaplankane Slovenije kjer bi si lahko ustvarili družine in mirno živeli svoje življenje, vas pa pustili, da zgnijete v lastnem dreku.
Še enkrat, kot že tolikokrat v zadnjem času, me je postalo sram namesto tistih, ki bi jih moralo biti sram. Res je, so stvari, na katere nimamo vpliva, sploh pa se menda človek ne bi smel pretirano sekirati, če se zgodi nekaj, kar se ga ne tiče. Ampak ... družba, v kateri živim, se me presneto tiče. Tudi jaz diham ta vaš, s pritlehnostjo, strahom in neumnostjo osmrajeni zrak in povem vam, strah me je!

9 komentarjev:

martinKa pravi ...

tudi mene je zadnje čase vse večkrat sram namesto tistih, ki bi jih moralo biti. :(

M pravi ...

A ti slučajno meni bereš misli?

Avena pravi ...

Hm, kot ponavadi se strinjam s tabo do zadnje pike. In ja, tudi mene je strah.

Anonimni pravi ...

Ooooojojojoj... če ne bomo sami postavili meje, jo bo pa morala narava.Saj, najbrž je ravno ta povročila tudi to zmedo. Kdo je homoseksualec in zakaj? Ta, ki ne more imeti potomcev. Ta, ki ima drugačno poslanstvo. Ta, ki lahko pomaga vzgajati,lahko počne nadpovprečne stvari, ustvarja, se posveti stvarem na drugačen način, a ne more pa reproducirati. Ta, ki je na svoj način izjemen. Vaše poslanstvo je edinstveno. Najdite ga in ne skušajte biti nekaj kar ne morete biti. A vsi ti hočete nekaj, kar ne morete dobiti. Zdaj se dogaja, da z izsiljevanjem dosegate nekaj, kar je dolgoročno pogubno za družbo. Imejte se radi!Čestitam vam za vso ljubezen in dobroto, ki jo premorete. Ampak pustite otrokom naraven razvoj. Otroci so občutljiva bitja, še posebej generacije, ki prihajajo. Prihajajo z namenom, da nas naučijo znova živeti in se povezati z naravo. Naučili nas bodo etike in morale, ki ju več ne poznamo. Ta nam je že zdavnaj ušla. Zelo me žalosti, da nekdo lahko spregovori tako težke besede o lastnem narodu. Naj še bo tako konvencionalno in v vaših očeh zanikrno, ampak zmagala je zdrava pamet... Res je, vsako živo bitje ima pravico živeti polno življenje, ampak homoseksualci so se odločili za drugačno življenje. Prav. Ni problema. ŽIVITE! Ampak nam "normalnim" (ni ravno posrečen izraz)pa dajte že enkrat mir! Resnično tudi sama postajam nestrpna, zaradi vaše nestrpnosti. S kakšno pravico nas tako žalite? Nikoli nisem bila žaljiva do samohranilk, homoseksualcev, ali kogarkoli drugega, ki nosi križ "drugačnosti"... Sita sem takšnih grozljivih napadov. Pred mescem dni je privekala na svet moja največja zakladka tega sveta in ob pristnih naravnih občutkih, zdaj vem, da je resnično težko za dva moška poskrbeti za tako nedolžno bitje.Tudi en sam starš ima naloženo OGROMNO odgovornost pri vzgoji. Moškemu je že ob ženski težko. Moškim ni "naravno" dano. Oni se priučijo od mater, žena, sester... Kako bo otrok deležen miline matere, ki mu jo lahko samo ženska da. Kako se bo naučil viteškosti, ki mu jo lahko samo oče da? Nekaj bo manjkalo... Otrok ne bo videl celote slike. S kakšno opremo bo šel v svet? Bomo imeli še več čustveno, sociološko, psihološko izgubljenih otrok? Posledica poplave mater samohranilk: mamini sinčki. Fantje, ki so nesposoblni ljubti kogarkoli drugega kot mater? Pretirano navezani. Nezmožni vzpostaviti naraven odnos do partnerke. Spolno poplnoma zavrti, včasih tudi izprijeni! In punce? Kako naj punca ve, kdo je "pravi" možki? Koga bo imela za zgled? Soseda? Poštarja? Geja? So topravi vzori? Oče in mati. Narava je tako dala... Ne človek, ne zakon, ne politika... NARAVA!In bo tudi vzela, če ne bomo spoštovali NJENIH zakonov.

Vanja pravi ...

Anonimni, kaj pravzaprav želiš povedati?

Lea pravi ...

Obožujem ljudi, ki imajo jajca in zavedanje, da so mati narava in prava mati ali pa katerakoli mati, poskrbeli, da ima človek ime. In da potem to ime tudi uporabljajo. RES OBOŽUJEM.
Kakor jaz razumem,je naravni zakon, da pomagamo drug drugemu. Torej zakaj si ne bi pomagali pri vzgoji in odraščanju, če se izkaže da neki otrok nima (primernih) staršev??? A naj jih pustimo jokati za cesto?

Vanja pravi ...

Razmišljam ... zakaj ne moremo namesto "pravi moški", reči samo "moški". Potemtakem se tudi ženske delimo na "ženske" in "prave ženske"?! "Prave ženske" so verjetno tiste, ki posedujejo zakladke, vse ostele pa smo zgolj "ženske", neizpolnjene revice, ki žalostno krevsljamo skozi to življenje.

Pravkar si bom čestitala za tole (vele)misel!

ana pravi ...

Nekaj dni nazaj sem prvič gledala oddajo X faktor. Veliko sodelujočih je svojo željo po uspehu na oddaji povezovalo z življenjskimi tegobami pri odraščanju. Nihče se ni jokal ker je oče gej ali mama gej. Jokali so, ker so jih starši zapustili, ker so bili do njih nasilni ipd. Istospolni partnerji bodo še vedno imeli otroke, samo s papirji bo drugače. Bo šlo pa čez nekaj let skozi, ali deset let, ali kolikor časa ljudje potrebujejo, da se odplankajo. Mene veliko bolj skrbi (ne)vzgoja otrok na sploh. Takih otrok o katerih si že pisala na blogu.

Blurry pravi ...

Anonimni:
"res je, vsako živo bitje ima pravico živeti polno življenje, ampak homoseksualci so se odločili za drugačno življenje"

Si se ti ODLOČILA, da te bodo privlačili moški?

Če bi razumeli, da smo kakršni smo referenduma še od daleč ne bi videli.