torek, avgust 16, 2011

Sew, baby sew!

-



Mačka je utrujena, jaz tudi. Sem pa ponosna, da sem uspela blago za 5€ oplemenititi vsaj na 60€, če že ne na več. No, ja izdelek je itak namenjen interni uporabi in z veseljem ga bom nosila. Letos namreč prisegam na belo, če je pa v igri tekstura "belo na belo", je pa še toliko bolje.

"Domačinski" teden se zaključuje, jutri se vračam v mesto, z novo tekstilno pridobitvijo na teleščku, s košaro zelenjave za v hladilnik ter z micenimi belimi pikicami na nogah (ostanek zaščitne barve za les - bele, kakopak). Naj bodo tudi noge pikaste, da bodo lepo pasale k bluzici!

3 komentarji:

K* pravi ...

juhu za belo in predvsem juhu za ustvarjalnost!!!

matilda pravi ...

baby tale neckline je so sexy in ne velja,takale diskretna fotka...hočem vse!

Moj "dvotedeenski" odmor je zgledal takole: prinesi mašino, ponovno razvrsti blago, kupi novo blago, naredi par skic, ždenje, ždenje, glej v fige, glej v oljke, še malce ždi, morda pa bi pekli koruzo...upsss jesen je tu, brainstormiraj o pletenju...upss, grem v službo.

Vanja pravi ...

Matilda, če objavim vse, ne boš prav nič več videla, ker zgotovljeno visi na obešalniku kot vreča krompirja in ne izgleda prav ničemur podobno, verjemi. :) Ampak... ko človek tole obleče, zadeva izpade presenetljivo fajn. Obljubim, da bom oblekla, ko naslednjič pridem v vaše kraje - ali pa ko ti prideš kaj k nam, pa bo radovednost potešena. :)