torek, november 03, 2009

Poročilo iz Meseca oblikovanja


Ker smo bile ravno v bližini (na Pohištvenem), smo zavile še v Slovenijales, pogledat kaj razstavljajo na Mesecu oblikovanja.


Postavitev je dobro zasnovana, fino se je sprehajati v labirintu (bolj ali manj) lepih predmetov.


Dom design predstavlja zanimivo "strip" omaro Capo d'Opera. Tako omaro bi imela namesto slike. Ubiješ dve muhi na en mah!


Še posebej prisrčni so mucki, na frontah predalov, v notranjosti.


Pri Vitri so naredili krasne pručke za otroke. Ob takih predmetih mi vedno postane žal, da nimam otrok, da bi jim kupovala takele fine reči. Ampak pručka najbrž vseeno ne more biti razlog, da bi človek imel otroke, kajne?!


Pri Flatu ponujajo ogromno reči, katerih človek sploh ne potrebuje, ampak so tako zelo fajn. Še posebej takrat ko, takole nagnetene skupaj, postanejo strašansko fotogenične.


Mislim da nujno potrebujem nekaj novih škatel. Ah, ne nekaj, točno šest jih potrebujem!


Tole bi pasalo v kuhinjo za arhitekte iz prejšnjega posta. Ni zame, ne bi hotela jesti iz stavbe.


Pohištvo iz lepenke. Ko se ga otrok naveliča, ga preprosto skurite ali pa ga razdrete in uporabite kot talno oblogo pri beljenju.

4 komentarji:

vesna pravi ...

strip omaro bi pa tudi jaz mela ;)

Pina pravi ...

:) Tudi pručka je lahko razlog, da ne odlašaš predolgo s tem, da imaš otroke. :)
Hvala, da si prilepila fotke s prizorišča na svoj blog, mislim, da mi nikoli ne bo uspelo priti do razstavnih prostorov. Vsaj letos ne... Moram prej spečt piškote. ;)

Vanja pravi ...

Pina, ne vem če. :) Res ničesar ne zamujaš če fotke pogledaš tukaj in ne greš na prizorišče. Vse se da - kar iz udobnega domačega fotelja! :)

K pravi ...

jaz sem šla včeraj pa je bilo bolj klavrno. ker sem bila prvič, sem se najprej napotila po stopnicah navzdol in uletela med jedilnice, luči, spalnice, kuhne, ploščice, sm si mislila, hm, okej. potem sem spila eno zanič kavo in pojedla en kolaček, na poti ven pa le ugotovila, kam moram pravzaprav it. pa je bilo vseeno bolj uborno, nič ljudi, nobenih pri razstavnih prostorih, da bi jih kaj vprašal. sem že skoraj vzela ene vzorčnike blaga, ker jih je bilo veliko, človeka pa nobenega okoli, pa jih iz vljudnosti nisem:). zgornji štuk pa kot opustelo skladišče. pa dobro, dobila sem skoraj dve leti staro revijo in šenkov katalog.