četrtek, april 09, 2009

Tošl št.1 in tošl št.2

_

Najprej sem kupila tošl številka ena. Kupila sem ga za darilo. Za Malči, ki je moja zelo ljuba prijateljica in Malči je pred časom praznovala rojstni dan. Ampak te krasne Fensišmensi denarnice imajo eno tako zelo čudno lastnost, da nikakor nočejo iz roke. Čeprav imam Malči zelo rada, denarnica vseeno ni hotela iz roke. Zadnjič sem nekje prebrala, mislim da je bilo v posebni izdaji City magazina, da, točno tam je bilo: "Imam te zelo rada, vendar ne bolj kot obleke!" je oblikovalka svile pri petih letih na list napisala svoji sestrici. No, jaz imam Malči raje kot denarnico, a sem vseeno ponovila vajo, šla v Lolo in kupila tošl številka dve. Tako je Malči zdaj ponosna lastnica zelenega plišastega tošlna s pikami, jaz pa zelenega svilenega s pomladanskimi travicami. Minimalči pa je delna lastnica rdeče vetrnice z belimi pikami, ki jo je prijateljica od mene dobila namesto rože - bo dalj časa gviralo, pa še otrok bo imel kaj od tega. Komaj čakam, da gremo z Malči in Minimalči v Trst - paradirale bomo po štarcunah in z Malči bova non-stop odpirali vsaka svoj tošl. Vmes bomo posedale na kafetkih, jaz bom morda jedla nesramno dober sladoled, ki v kotičkih ust pusti črno sled, Malči bo pila kapučin, Minimalči pa se bo zbavala z vetrnico. Ko bosta tošlna prazna, bomo pa ubrale pot proti domu!

10 komentarjev:

Maček v žaklju pravi ...

Fletna sta. Kakšna je pa cena?

Anonimni pravi ...

Tudi mene zanima koliko staneta ti dve lepotički? Anja

Nataša Pregl pravi ...

Tudi moj zdelani FensišmensiTM tošl bo treba zamenjati za novega :-) Minimalči hehe

matilda pravi ...

Aninim denarnicam se resnično ne moreš upreti. Jaz mojo uporabljam kot "komzmetično denarnico" - taman za glos pa ogledalce pa kapljice za oči...aja, pa vrečka za pasje kakce gre še noter:-)
Se je pa že zgodilo, da sem naročila denarnico za mojo nesestro in je je ona isto naročila isti dan!!!! Še dobro, da mi je omenila in sem jo lahko nazjala...in stornirala naročilo. Tako jo zdaj ena lepa zelena pikicia z rožo še vedno čaka, da bo podarjena. Pa kaj če ve...

ana pravi ...

:))

hm, če je pa tako, bi pa mogla razmislit o novem modelu. takem za v Trst, da gre še malo več notri :)
Shopper, super shopper, ultra shopper...

matilda pravi ...

Pa razmisli o malce večji verziji za zvečer...pod palmami, na kotejlu, ob morju, pod Lunapark lučmi ...v Kopru;-D

Anonimni pravi ...

Ana, a lahko poveš cene za denarnice in torbice, ker jih na spletni strani nisem našla.

spela pravi ...

res sta lepi! jaz bi ziher kupila tako kozmetično torbico - a jih imajo?

Vanja pravi ...

Maček v žaklju, odvisno od tega kam jo greš iskat. Prvo sem kupila v Loli - je koštala 21 eurov, ta drugo sem skoraj kupila v Iki. Prodajalka jo je že zavila in računala, pa sem, ko je povedala ceno (28) eurov, rekla da je pač ne vzamem, ker je drugje cenejša. Ne moreš verjeti kakšne marže si nabijejo!
Matilda, moja trenutno služi še kot shranjevalnik za ajpod - se mi kar prelepa zdi, da bi človek noter tlačil smrdljiv denar. :)
Ana, mislim da je velikost za Trst več kot primerna, nikakor ne bi smel biti večji! ;)

Vanja pravi ...

Špela, tudi jaz bi imela tako kozmetično torbico. Ampak je ni v ponudbi. Evo, ideja za Ano!