nedelja, oktober 05, 2008

Moje borovničeve noči

_

Wong Kar Wai tokrat na malo drugačen način. Spet eden tistih filmov, ki ne razočara - film, v katerem je dovršeno vse do zadnjega detajla: dodelani kadri, krasna fotografija, nabor glasbe ustreza posameznemu kadru (v film spet vpne Yumeji's theme iz In the mood for love, tokrat v malček drugačni verziji, potem je tu še Cassandrina Harvest moon pa The story Norah Jones), sijajen izbor igralske ekipe (Jude Law, Natalie Portman, Norah Jones), sama zgodba je morda še najmanj hvale vredna, a to še ne pomeni da je slaba, je pa med naštetim vsekakor na zadnjem mestu.
Priporočam na kakšen sobotni večer, z banjico vanilijevega sladoleda in morda s koščkom borovničeve pite na krožniku. Ob koncu filma se boste stopili, kot se v filmu čez borovničevo pito raztopi sladoled!

Slikca sposojena: tukaj

4 komentarji:

lili pravi ...

meni je bil kar vsec, ceprav grozno navdusena nisem bila, se ga pa dobro spomnim, ker je eno mojo prijateljico cist iztiril, iz neznanega razloga ji je sel na zivce.
:)

Anonimni pravi ...

Bedn film. Dolgočasen k sto mater. Anja

Nihljaj pravi ...

Meni je bil všeč.

Anonimni pravi ...

Law in Portmanka se mi zdita tako privlačen par, da mi je čisto vseeno, kakšna je filmska zgodba, že samo, če ju človek gleda, je dovolj prijetno ...