petek, oktober 12, 2007

Brez besed...




Najbolj elitna lokacija v Ljubljani. Ena najlepših secesijskih stavb.
Zoki, spedenaj nam še tole, prosim.

10 komentarjev:

Saša Gerčar pravi ...

Joj, pa saj tanarlepših pa niti nisi poslikala! Tiste s pižamami so sploh uberkjut. :)
Sploh ne vem, kdo še zaide v Centromerkur?! Kako lahko takšna štacuna sploh preživi?

Ovca pravi ...

Se z vsem strinjam ampak zame je bila to edina trgovina v centru, kjer se je dalo kupiti metlo, smetišnico, gumbe, sukanec, žarnice...kljub vsemu sem šla raje v Centromerkur kot v BTC.

Vanja pravi ...

Saška tudi tiste z dežniki so zanimive. Jaz včasih zaidem tja noter - kadar grem na bankomat. Ko sem bila nazadnje tam, so imeli dve trgovki in trgovec privat veselico. No saj, če je pa trgovina prazna. Drugače pa tam nisem velikokrat kupovala: enkrat sem šla gledat za neko blago, drugič pa kupit gumbe za plašč in obakrat so bile trgovke ekstremno neprijazne.
Ovca imaš prav. Gumbe imajo zdaj na trubarjevi - ista stavba, samo drug vhod: tam kjer je bila včasih drogerija. Me pa res zanima kje v Ljubljani bi človke lahko kupil metlo?!
Centromerkurja je škoda. Mislim da je bilo enkrat slišati, da naj bi ga kupil Al Fayed (Harrods), kar se mi zdi kar v redu zamisel, glede na lokacijo in na splošno trgovsko ponudbo v strogem centru mesta...

Anonimni pravi ...

buhvar! pride al fayed, pripelje še kakšnega potomca, v tega se zaljubi slovenska kraljica ljudskih src, začnejo jih loviti papaparaci slovenskih novic, oni zavijejo pod grad v tunel in - bum!
edino kar ne vem, kdo je slovenska kraljica ljudskih src? radenska?

Vanja pravi ...

Ermin, mene pri tvojem scenariju najbolj skrbi to, da bi potem v trgovino fasali lično fontanico podobno tejle.
Slovenska kraljica ljudskih src? Morda bi pa to lahko bila Branka Peterle, dasiravno potem ne pade v kategorijo o kateri je klele govora...

Ovca pravi ...

Menda ima tudi hotel Slon novega lastnika, ki je zaprl za moje pojme zelo dobro delikateso in namesto nje postavil tri mize ob katerih naj bi upokojenci pili kavo. Očitno bo s tem več zaslužil kot s prodajo odličnega kruha, potic, gibanic, štrukljev, pit...Dvomim. Se mi pa pošteno kolca po dobrotah, ki si jih tam mimogrede kupil za malico.

Vanja pravi ...

Ovca ljudje nimajo več feelinga.

adj. pravi ...

Mene pa zanima, pri katerem športu se uporabljajo rekviziti na zadnji fotki.

Anonimni pravi ...

Dinozaver, pri PROKREACIJI.

Ahem... mislim... POTEM, po prokreaciji :-)

Vanja pravi ...

Karmen mislim da imaš prav. Ura pa je v taisti izložbi najbrž zato, da vse, ki še niso opravili prokreacije opomni, da jim tiktaka biološka ura. :-)