torek, julij 03, 2007

Danes se je zgodilo:


1. V službi smo bili cel dan brez interneta. Počutila sem se odrezano od sveta.
2. Prav tako v službi trpela zavoljo pomanjkanja dela. Grozno! Počutila sem se zelo nekoristno.
3. Prav tako v službi ugotovila, da nekateri kljub svojim 34-im letom še niso odkrili funkcije uporabe skretne metlice.
4. Zelo dobra prijateljica mi je razkrila, zakaj je šla nepričakovano na dopust in za več dni izklopila telefon. Nato je še navrgla, da do februarja ne bo kadila in pila alkoholnih pijač. Draga prijateljica, če tole bereš: Vesela sem zate in saj veš: "Rada te mam." - za vse nepodučene: to ni patetični izliv ampak interna fora, ki jo poznava samo midve z M.
5. V Treh muhah sem kupila ogrlico, ki mi jo je prodal - ne boste verjeli - Slavko Gaber personaly himself. Slavko mi je bil že od nekdaj kul, zdaj se je moje pozitivno mnenje o njem samo še okrepilo. (ogrlica je kičasta ko sam hudič in da, zelene barve - ne vem kaj me je obsedlo s tole zeleno?!)
6. Prvič po dolgem času se mi je zgodilo (ne vem sicer kako je bilo to možno), da pri nakupovanju nisem pogledala cene - za en modrc in dvoje gate sem odštela 1/10 svoje plače. Posledično zgrožena ugotovila, da sem izbrala napačen poklic. To napako lahko še vedno popravim in se bogato poročim. Morda ta blog bere kakšen osamljen lastnik zlate bančne kartice?!

11 komentarjev:

nta pravi ...

zlate kartice so out (jest mam dve pa sem konstantno brouk). Črne! Išči take s črnimi.

Miha pravi ...

takoa je, črne.
sam, pa ne da je samo 500€ :)

Vanja pravi ...

Miha kaj pa ti veš kakšne gate jaz kupujem?! ;-)

Vanja pravi ...

Nta kako dve zlati kartici?! Pa še niti enkrat nisi poročena!! To ni fer!
Črna? prvič slišim. Bolj slabo jaz tele podatke apdejtam...

Pika pravi ...

;) kameleonka, dobro si tole zavikla 1/10 plače ... zdaj si lahko pa mislimo, ha ha ha

ja, BLACK je tista .. namig - Diners!

In še to .. Slavko je pa zadnje čase čist preveč socialen ... v čajni j ezadnjič kar klepetal z naključnimi so-čaj.pijočimi, tebi prodaja ogrlice .. dobro to. Bil je moj prvi prvi najvišji šef (sej ne, da on kaj o tem ve, hahaha)

Zeleno, ki te ljubim zeleno ... jaz še vedno nisem 'krstila' zelene "BLOG ON" mikice :(

Vale pravi ...

Ogrlica je čudovito kičasta, v komplet perila sploh ne dvomim, zlate kartice za to ne rabiš, metlice pa marsikdo ne zna uporabljat, ker se mu gravža lasten drek ...

O toku dogodkov, ki se nizajo zadnjih šest dni pri meni pa ... uf ...

Axa pravi ...

He, he, Kameleonka gre med sponzoruše ... :-)

Glede dolgčasa v službi te pa povsem razumem in globoko sočustvujem ... Tisti kratek čas, ko sem bila v službi, ni bilo hujšega, kot to. Grrrr ...

Vanja pravi ...

Pika a ni bil Slavko od nekdaj tak "priljuden"?! Vsaj jaz sem si ga takega predstavljala.
Vale, tudi sama sem prišla do tega da ne rabim zlate kartice, črne pa še manj. S preobilico denarja itak pridejo sami problemi... Grem zdajle malo k tebi pošpegat, kaj se je kaj v Sarajevu dogajalo. Si našla "mojo" zlatarno?!
Axa, danes sem delala da se je kar kadilo od mene. Pa za razliko od včeraj nisem utrujena. Pomanjkanje dela človeka zelo utrudi!

Pika pravi ...

;) Sicer sem bila daaaaleč spodaj, a vseeno - je bilo čutit nekako distanco. Saj ne, da bi bil nepriljuden, samo tako, malo sferično filozofski! Zdaj se mi zdi veliko bolj "sproščen" LOL

Glede denarja se pa strinjam ... premalo ni fajn, preveč pa res prinese sam težave. Najti tisto ravno prav je pa mala spretnost ... kako pakaj novo perilo?
;)

Vanja pravi ...

Dobro, hvala! ;-)

Vale pravi ...

Uf ... nič še nisem spisala ... preveč stvari na kupu :-(