sobota, junij 10, 2006

Full moon rising...

Brez koledarja in pogleda v večerno nebo sem sposobna napovedati polno luno! In to že dva dni prej. Polna luna je v fazi vstajejna (Ntica a sem pravilno napisala?) takrat, ko imam v glavi vse polno scenarijev - za katere drugi seveda ne vedo da jih imam, jaz pa od nevemkje pričakujem, da imajo oni v svojih glavah enake scenarije... Potem sem jezna, ker se stvari ne odvijajo po mojem planu . Od kje naj drugi vedo, o čem razmišljam, če ne povem?! In potem: crash boom bang...
Rezultat: Na začetku dokaj žolčen pogovor je na koncu začinjen s smehcem. Hvalabogu, vse je v redu!!


Hudiča, mislim da je res že čas za novo tipkovnico, ker moram, ko pritisnem backspace, tipko s palcem in kazalcem potegnit nazaj ven. Mogoče polna luna vpliva tudi na backspace?! Glede na to, da je tale računalnik res že malce starinski, predvidevam, da najbrž ne gre za vpliv polne lune... Mi je že neka znanka vsa zgrožena rekla, da so tipke na moji predpotopni tastaturi "trde" in da ropotajo. Njene seveda ne ropotajo tako zelo. Ja bejbi, tebi res kaj drugega bolj ropota - na tvojem mestu bi raje poslušala topotanje tipk, kot pa nerganje zoprnega dedca. A ti posodim tipkovnico!! :)


Poslušam: Marianne Faithfull - Who will take my dreams away (iz La fille sur le pont)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Ljudi pač vse sorte moti, samo tisto ne, kar imajo pred nosom.

(S tem pač ni bilo mišljeno, da ti ni treba zamenjati tipkovnice. Mogoče pa zato ne moreš spati, ker tipkovnica tako ropota!
Seveda pa lahko rečeš znanki, naj zamenja tipa - bolje dobra tipkovnica kot slab tip.
Pa še to: Če imaš dobro tipkovnico, lahko pišeš Marjanu v Ono, ki ti svetuje, kako se znebiš zanič tipa - povej ji to.)

Moto dneva: Dobra tipkovnica je pot do sreče (in spanja).

Vanja pravi ...

Odkrila sem novo tržno nišo: mega glasne tipkovnice, ki odganjajo slabe tipe!!
Potem niti ne rabiš pisat v Ono...