četrtek, april 11, 2013

Vse najboljše za me!

-

Predvčerajšnjim sem ugotovila, da sem stara. Da me je čas povozil. Gledala sem Phillipsovo reklamo, ki je prikazovala žensko, ki priplava po zraku, nato pa prime za fen, vsaj mislila sem bila tako. Ampak glej ga zlomka, iz tistega "fena" je, namesto toplega zraka, posvetila rdeča lučka, ženska pa si je "fen" nastavila na podpazduho. Nastopil je tisti strašljivi moment, ko se počutiš kot stara teta iz brunarice v divjini, ki pojma nima o takšnih čudnih novotarijah kot je "fen" za podpazduho in ostale poraščene dele telesa. Khm ... 

Današnji rojstni dan me je pričakal z najbolj posrečenimi darili do sedaj: mojemu kolesu, pred kratkim kupljenem na Bolhi, je A podaril nova plašča, zračnici in zvonec - že takoj jutri ga grem preizkusiti na ljubljanske ulice, mama mi je obljubila deset domačih jajc, oče pa je položil parket v hodniku. Babi bo pripravila vrečo motovilca iz vrta,  tašča pa je ugotovila, da sem med prenovo uspela naluknjati nekaj parov nogavic, od nje sem torej dobila troje novih črnih nogavic. Kaj več si človek sploh še lahko želi?! Nov fen naprimer? Ne hvala! ;)

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

vse najboljše;) lpp

Bubamara šarena pravi ...

vse najboljše za RD od še ene ovce!

Anita pravi ...

Vse naj naj!
Praktična darila so najboljša!

Moja staramama je vedno dala salamo, cedevito pa kako čokolado. Ne moreš falit!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Zdravo

Malce pozno pa vendarle, vse najboljše :) Sem prvič brkljala po tvojem blogu in mi je všeč. Luštno pišeš, dobro razmišljaš. Pridem še kdaj, kaj prebrat :)

SašaB pravi ...

Vseeee najboljše in naj kolo služi in traja, ravnotako parket ... (motovilec in nogavice bosta hitreje minljiva ;))

matilda pravi ...

hehehe, to je pa zato, ker maš zmeraj ugasnjen teve;) podpazdušni fen pa tudi zame misterija:O
vse najboljše mlada dama :*

martinKa pravi ...

Vse najboljše in še na dosti takšnih finih objav ;)

Vanja pravi ...

Hvala vsem za lepe želje!