torek, oktober 02, 2012

Razumevanje in razumljenje

-

O ja, veselje, žalost in razočaranje lahko pridejo tudi v paketu. Ko imaš opravka z vsem naštetim hkrati in ne veš kaj je močnejše in kdaj eno izniči drugo, se je najbolje zabubiti pod odejo, zapreti oči, ne misliti na nič in počakati na jutro. Takrat se potem ponavadi stvari, čeprav niso, zdijo vsaj malo bolj čiste. Včasih še sami sebe ne razumemo, kako naj bi potem razumeli druge in njihove reakcije?

Melanholično jutro se bo razkadilo v produktiven dan. Popoldne pa praznujemo rojstni dan - v "opustošenem" stanovanju, med razdrtim pohištvom, praznimi regali, polnimi kartoni stvari, hoboki zidne barve in kar je najhuje - brez torte in brez alkohola (vsaj zame). Naj v izogib nesporazumu pojasnim, da  slednje nikakor ni povezano s tem, po čemer bi vi tako zelo radi spraševali in o čemer bi tako zelo radi ugibali. Tudi sicer pred časom napovedane radosti letošnje zime niso reproduktivne narave, še vse kaj drugega obstaja na tem svetu, česar se človek lahko veseli. In jaz se veselim. Prosim, veselite se z mano, saj ni nevarno, prav nič vas ne bo prizadelo. Hvala.


9 komentarjev:

M pravi ...

Veselim se s tabo ... karkoli že je razlog. Računam na to, da ga boš nekoč razodela. Vmes pa dihaj, miži, pa spet dihaj ...

Ampak sladoled je pa obupne barve ... za pojest :o

Vanja pravi ...

Hvala! :) Bom bom, ne skrbi. :)

Vanja pravi ...

Aja, sladoled je hecne barve, ja. Ampak zelo dober. Tisto sivo čudo je sladoled s črnim sezamom.

matilda pravi ...

Ma, jaz sem prav zmeraj, ma zmeraj veselim! S tabo in z vsakim, ki je vesel, ki se mu dogaja, ki pričakuje in če je obratno, da zapuflam z odjeco in spravim spat;)

Ih, kakšen urbani sladoled! Plus sezam...ej, to moram poskusit!
Evo, ponovno se veselim:D

Vanja pravi ...

Matilda, spanje je najboljše zdravilo. Kdaj prideš na sladoled? ;)

ura pravi ...

Tudi jaz se veselim zate in ti privoščim, da se veseliš :)

matilda pravi ...

uh, obožujem spanje
kmalu

Anonimni pravi ...

Hej, men je pa barva tvoje borše neznansko všeč. Da se slutiti, da je taka velika, v katero lahko daš vse. Prav za te sive mesece, ki prihajajo. A izdaš?
Bojana

Vanja pravi ...

Heh, to je čisto navadna, moja prva in edina torba iz umetnega usnja. Mexx - če hočeš torbo za eno sezono, poglej pri njih, drugače raje ne. :) Je pa štrapacna in praktična, ja.