sobota, september 18, 2010

Sobota je za...


"Drobim besede v kozarec pene, da se stopijo, neizrečene, pustijo prostor okrog trapeza za nove plese..." (Melodrom)

Včerajšnje vreme bi mi skorajda preprečilo obisk koncerta skupine Melodrom v Kinu Šiška. Zanimivo, letos sem se zaradi slabega vremena odrekla že prenekateremu koncertu - resda so bili ti ponavadi nekje na odprtem in nič kaj me ni mikalo postavati pod dežnikom, dodaten razlog za neudeležbe je mojih 1.63m višine, ki mi ne omogoča, da bi v slabem vremenu pred seboj ne videla kaj dosti drugega drugega kot dežnike.


En klik, vprašanje prijatelja in moj pritrdilni odgovor, pa smo šli! Kritike sicer niso bile najboljše, meni pa so se Melodromi zdeli strašansko dodelani in koncert najboljši izmed vseh njihovih katere sem imela priložnost slišati. Glasba je pregnala tridnevni glavobol. No, mogoče je k temu malce pripomoglo tudi višnjevo pivo.


Petek je dan za koncert. In za pivo. Sobota je dan za kavo s smetano. In za klepet v dobri družbi. Nedelja je... Nedelja je dan za branje knjige, za prelistavanje revij in za poslušanje nove plošče. Zunaj dežuje in nimam dežnika.

3 komentarji:

Super Tuna pravi ...

Sami lepi ljudje.

K pravi ...

ah, mene je pa koncert razočaral. če ne bi bilo ekoasa z mano, bi umrla od dolgčasa ob tej neenergičnosti in zaspanosti, ki je prihaja z odra. sto ljudi, sto čudi, a ne? :)

Vanja pravi ...

Kam pa je izginil moj komentar?!