sreda, avgust 04, 2010

Give me a break!

Če vam je nekdo, ki ga slučajno poznam, oziroma sem ga videla recimo ene petkrat življenju (kar je točno toliko kolikokrat ste dotično osebo videli vi), dolžan 6€, se z njim zmenite naj vam jih vrne. Ne tratite mojega časa s sms-ji, v katerih mi sporočate, naj dotični osebi sporočim naj vam vrne uživih 6 evrijev, oziroma naj jih da meni, da jih bom potem dala vam. Denarno posredništvo zaračunavam in tarifa je precej višja kot 6€!
Če imate pred seboj risbo, na kateri je narisan umivalnik in poleg njega piše, da je dotični umivalnik širok 50 in globok 50cm, mi prosim ne pošiljajte mailov z vprašanji o dimenzijah potencialnega umivalnika. Izjema ste tisti, ki ste slepi in slabovidni!
Če vi nekaj mislite in predvidevate, da jaz mislim enako kot vi, ste se zmotili. Kadar vam ni jasno kaj mislim, me prosim vprašajte.
Če trdite, da je Krtina pri Domžalah blizu Celja, si prosim oglejte tale zemljevid: Google maps

Zelo sem utrujena, mislim da bom spila še en limoncello!

17 komentarjev:

Šuši pravi ...

no ja, vidim, da imaš neko magnetno polje. To je treba razmagnetiti, sicer lahko še koga v rit nabrcaš.

Mene je nasmejalo ;)

Anonimni pravi ...

iz opisanega sledi, da je skrajni čas, da greš na dopust...:) Lucija

GoLa pravi ...

:)

Vanja pravi ...

Šuši, če ne bo bolje, bom morda danes koga na gobec. :) Ja, verjamem da te je nasmejalo, mene bi tudi če bi samo brala.
Lucija, bi šla že zdavnaj - če bi bil plačan. Trenutno finančno stanje mi omogoča zgolj dopust v norišnici. No saj morda pa ne bi bilo tako zelo slabo?!

Ruth* pravi ...

Vidim, da imaš ti tudi preveč energije, da takšne kretenizme privlačiš. No, na leto 2x naredim čistko in se rešim teh kretenizmov.
Ker me ubijajo!

Vanja pravi ...

Ruth, nimam energije. Če bi delala čistko, ne bi nič ostalo... (grenak nasmeh)

Dijana pravi ...

Spomni se pregovora: kmet gre iz stale, stala ne gre iz kmeta.
Kurcgledabudale,tudi taki morjo bit na tvojo (naso) skodo.

Anonimni pravi ...

veš kaj, kakšno knjigo z orto pozitvinimi misli preber, prec bo boljš ;)lucija

Vanja pravi ...

Dijana že že, ampak potem se ta kmet samo še umika?!
Lucija, knjiga z orto pozitivnimi mislimi je dobra samo za podkurit. :)

Vale pravi ...

Onka, ne rabiš se umikat, najboljši napad je ignoranca, ker jih zelo ujezi in se začnejo metati po tleh. Meni se ne da več ukvarjat z njimi, samo zviška jih še ignoriram. Se preveč cenim, da se bom jezila namesto njih. No, pa včasih me še vedno spravijo iz tira :-)

Anonimni pravi ...

Ne, nikar ne hodi k nam v norišnico, pojdi rajši v kak gozd ali vsaj park. ;-)

Oprosti, ampak tudi mene je nasmejalo, ti si res faca. :-) Čeprav to o 6 evrijih pa res težko verjamem, da je res. Pa saj to menda ne obstaja, ali kako?

Vanja pravi ...

Vale, se trudim ampak tale ignoranca težko in počasi leze pod kožo.
Anonimni, morda bi bilo res dobro še malo počakati z norišnico, se strinjam. Sem mislila, da je morda tam varno - glede na vse čudake, ki se sprehajajo zunaj. :)
Seveda obstajajo taki, če ne verjameš, ti lahko pofotkam sms. :) Saj če bi si človek hotel zmisliti nekaj hudo čudaškega, mu tak "hec" ne bi padel na pamet.

Anonimni pravi ...

Nak, norišnica pa nikakor ni kraj, kjer si varen pred čudaki. Pa tisti v pizamah sploh niso najhujši, kje pa. :-) In ja, ta dogodek bi si res težko izmislila, tako da kaj čem, pač verjamem. Samo ne razumem pa, zakaj imajo taki čudaki tvojo številko. ;-)

matilda pravi ...

Na gobec. Hitro, kratko in sladko.

Vanja pravi ...

Nisem še nikol, ne vem če znam. :)

matilda pravi ...

Hja, zadeva je lahko tudi virtualne narave. Pri meni je baje nerodno, ker mi piše na obrazu, kadar to počnem mentalno...jah, saj vem, da ubijam s pogledom...sem pa ugotovila, da francozi /mala začetnica ni lapsvs/ zelo dobro razumejo slovenščino v kombinaciji z mojo obrazno mimiko;D

Vanja pravi ...

Uh, nič kaj fino se ne sliši - so bili tečni kot vedno najbrž ti francozi?! Ja, ubijalski pogled v stilu "na gobec" je nekaj kar sem tudi sama prinesla na svet. :P