četrtek, maj 29, 2008

Gedžet "nebodigatreba"


Evo, čisto brez problema bi še nadaljnjih n-let zdržala brez nje in se - tako kot sem se do sedaj - še naprej ozirala na cerkvene zvonike, mikrovalovko, štedilnik, računalnik in na mobilca. Ampak tale urca je ena redkih, ki mi je po dolgem času padla v oči.
Zdaj se jo že tri dni učim nositi. Prvi dan se mi je zdela težka, drugi dan sem ugotovila, da mi res ni treba več čekirati tiste številčnice na zvoniku, danes pa sem prišla do ugotovitve, da bo dejansko moralo miniti še kar nekaj časa, da sem bom navadila gledati nanjo.
Oh ti preklemani gedžet, pa saj te sploh ne potrebujem!

10 komentarjev:

spela pravi ...

joj, ful je lepa! kje, koliko? jaz imam eno tako veliko gumijasto turkizno digitalno, ampak je ne nosim več, odkar je šla baterija. se pač ne zmigam menjat..

Vanja pravi ...

Karim Rashid. Google it! :-)

Anonimni pravi ...

huh, sem presenecen, da nimodra :evil:

KR, nice taste, me like it ... ampak ne zase šure

-sv3

p.s. ah, potem le ni tolk slab honorar ... al' si zacela ploscice polagat? :evil: hihihi

Anonimni pravi ...

Opaženo danes zjutraj, ja. Ampak ne gre zraven h kikli in coklam :-)

Tole morda pa le ni gedžet v pravem pomenu besede. Ker ni na prvem mestu njegova funkcija, ampak oblika, izgled.

Spada torej v kategorijo nakit :-)

Vanja pravi ...

Sv3der, tole je maksimum, kar si človek lahko kupi z zaslužkom kateri je produkt intelektualnega dela. Mislim da ne bom postala polagalka ploščic. Mi je kar všeč biti birojska prostitutka. :-)

Karmen vem da ne gre zraven, ampak sem nalašč pustila na roki - za provokacijo. :-)
Glede na to, da še zmerom ne služi prvotnemu namenu, imaš najverjetneje prav - je bolj nakit.

P.S. tvoj Hansaplastov balzam mi je polepšal dan! :-)

Anonimni pravi ...

Lepo, lepo. Me veseli. Balzam in zobna nitka se pa vedno najdeta v mojem nahrbtniku :-)

nta pravi ...

Meni je pa tale všeč:http://karimrashidshop.com/product_info.php?cPath=35&products_id=45

mankica pravi ...

moja mami ima takšno. povsem enako! le flurestenčno zelena je! :) in seveda jo nosim tudi jaz ;) kako je le ne bi, ko pa je tako kulsko odštekana. Kupili sva jo maja v San Franciscu. in ja, zares kul nakit je. ;)

Anonimni pravi ...

no, zdaj pa se oglaša še mama, ki ima takšno uro. res je kulska.Kje si jo kupila ti? No še za američane je nekaj posebnega. Oni, ki so jo prodajali so bili cisto navdušeni nad njo. Stala je 100$. Problem pa je v tem, da je zelena in se je že umazala in ne vem s čim bi jo očistila.Kako jo čistiš ti?

Vanja pravi ...

Naročila sem jo preko uvoznika, ki uvaža Alessi. Sem pa prejšnji teden ugotovila, da jih med drugim prodajajo tudi v muzejsi trgovini Stedjik muzeja - torej so že stopile med kultne predmete! :-)
Moja ura se je zelo grdo umazala, a se je potem tudi (ni mi jasno kako) samo od sebe očistila. Morda bi jo poskusila očistiti z radirko?! Vsekakor bi bilo najbolje narediti manjši preizkus z radirko na notranji strani ure in videti če zadeva deluje oz. če pušča kakšne neželene sledi.