tag:blogger.com,1999:blog-21858013.post1306989405770728122..comments2023-10-12T09:58:50.770+02:00Comments on tok zavesti: Pisana solata, ki po izgledu spominja bolj na poletno kot jesenskoVanjahttp://www.blogger.com/profile/10180422023947015594noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-21858013.post-91900616850988499002014-11-21T09:54:20.356+01:002014-11-21T09:54:20.356+01:00Koromačeva juhica je tudi okusnaKoromačeva juhica je tudi okusnaAnolopkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21858013.post-28795372189529377682014-11-19T08:35:01.649+01:002014-11-19T08:35:01.649+01:00Aha, to, da se ga 10 minut kuha, je pomemben podat...Aha, to, da se ga 10 minut kuha, je pomemben podatek. Bom preizkusila ob priliki, hvala za namig! :)Vanjahttps://www.blogger.com/profile/10180422023947015594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21858013.post-66835338422794011862014-11-19T08:33:09.579+01:002014-11-19T08:33:09.579+01:00Oh, koromač ali janež. Jaz ga pripravljam po Jaime...Oh, koromač ali janež. Jaz ga pripravljam po Jaime-jevem receptu, ga tako na pamet povem. <br /><br />Janež skuhaš, cca. 10 minut naj vre, potem ga pa daš v pekač skupaj s češnjevimi paradižniki, česnom, olivami, vse skupaj poliješ z olivnim oljem, malo vina ter začimbe (timijan, majaron). Daš pečt za 20 minut (ok, tole čisto na pamet pišem) in potem... Pričneš uživat, ker je res noro dobro. :)urahttps://www.blogger.com/profile/04612308108846368915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21858013.post-44815719518007636212014-11-18T10:24:08.411+01:002014-11-18T10:24:08.411+01:00Saj vem, saj vem. In vse kar praviš je res. Cel sv...Saj vem, saj vem. In vse kar praviš je res. Cel svet je veliko manj oseben kot prej, čeprav imamo mogoče občutek, da smo bolj povezani. Še dobro, da obstajamo staromodneži. ;)Vanjahttps://www.blogger.com/profile/10180422023947015594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21858013.post-41114630266659664562014-11-18T09:29:29.159+01:002014-11-18T09:29:29.159+01:00Zadnjič smo poskusili koromačev karpačo (na tanko ...Zadnjič smo poskusili koromačev karpačo (na tanko narezan, pokapan z limono in grenivko), a ni navdušilo brbončic. Ampak! Naj blog ne izdihne. Še vedno ima bralce, ki jih dejstvo, da blogi izumirajo, ne navdušuje. Fb in instagram sta veliko manj osebna, prej fotogalerija kot kaj drugega, tu vsi mi, ki nas zanima kaj se ti podi po ustvarjalni glavi, vendarle dobimo kakšen košček več tebe. :)GoLahttp://golahrepenenja.blogspot.comnoreply@blogger.com