sreda, april 05, 2006

Čvrste obline!!

Kar je bil včeraj plus, je danes minus. V oči mi je namreš skočila priloga Dela, kateri sem včeraj uspešno ubežala, danes pa mi je hop skočila v oči in nato še v roke. Škoda.
Lahko bi namreč vedela - še preden sem jo zalistala - da je vsebina v tem času vsako leto enaka, čeprav se mi zdi, da letos morda z enotedenskim zamikom.
Ko glavna urednica dotične priloge pomisli na pomlad, se ji pred očmi nemara prikažejo dlake, celulit in shirani teleščki, okleščeni vsake ženstvenosti.
V prilogi sem med drugim našla nasvet, kako naj si naprimer obrijem svoje med zimo zarasle noge!! Zanima me, zakaj za vraga bi morali o britju nog razmišljati vsako leto ob istem času - v začetku aprila namreč?! Enako vprašanje sem si zastavljala že lani. Če bo šlo tako naprej, bomo morali vsakega četrtega aprila praznovati dan britja nog. In vsakega petega aprila dan boja proti celulitu. In vsakega šestega dan boja proti butastim prilogam Dela. Aha, potemtakem mora biti človek urejen samo spomladi. V začetku aprila kupiš dotično prilogo in tam te razsvetlijo z nasveti o britju nog in podobnih stvareh, katere imamo urejene ženske vsakodnevno na svojih urnikih. Mogoče si pa prezaposlene urednice in novinarke prilog brijejo svoje noge samo na pomlad?!
In potem je na zadnji strani slika neke bejbe, ki so jo poslali na nevemkakšno tekmovanje. Po mojem mnenju bi bilo najbolj primerno, da bi jo namesto na neko lepotno tekmovanje poslali na prisilno hranjenje. Me zanima, če bo revica sploh prišla do tja. Da se ne bo prej "razšraufala".

Edina dobra stvar v tej reviji je reklama za Dove. In ko smo že ravno pri všečnih reklamah. V smeri Mengeš - Kamnik je na začetku mengeškega polja (na levi strani ceste) še ena reklama ki mi je zelo všeč.

Poslušam: Koln concert
Kadim: cigareto
+ dneva: moje noge so trendy


P.S: Hehe, zanimiva je tudi reklama za laser: "Nekatera dekleta se skrivajo celo pred starši, včasih jih stiske privedejo celo do misli na samomor." Zanima me koliko ljudi letno v Sloveniji umre zavoljo dlak?

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Zaradi dlak jih v tej državi umre bolj malo, vsaj ne spominjam se kakega mastnega naslova v časopisu v slogu "Od hude poraščenosti storila bridki konec" ali pa "Dlake so jo privedle do roba" - zaradi neumnosti, objavljenih v mega prilogi Ona, pa mnoge boli glava. Najboljši je članek o zdravi prehrani D. Corteseja. Saj je dečko povsem interesanten, ampak - zdrava prehrana - lepo vas prosim?! Kot da bi vsi mogli basat samo koreninice!

Vanja pravi ...

Meni je zdi intervju s Cortesejem zanimiv, vseeno pa glede hrane mislim da noben ekstremizem ni zdrav. No pa saj tako je pri vseh stvareh...

Anonimni pravi ...

"Poslušam: Koln concert"

Akita Đereda?

Anonimni pravi ...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Vanja pravi ...

Jakita Đereda.

Anonimni pravi ...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»